Dnia 2015-02-18 o godz. 15:26 ~NICOgames napisał(a): > a pojutrze juz .... 51 gr
nie kompromituj się maestro bo od jesiei z parówą pajacujecie tutaj, podawałem przykłady nieraz. Potem głowa pod ziemię do nory . Dlaczego nie komentowaliście jak szło po 4gr a potem rozebrali 5 jednorazowo w zeszły tygodniu.
Wielcy ekspercie z pustymi portfelami strzelają zębami z zawiści że komuś się udało tu zarobić :)
Dnia 2015-02-18 o godz. 16:43 ~Saddam napisał(a): > Warto jutro wejsc w nico po 4 czy może po 5 gr.? Tak sobie myśle że zapytam tubylców i pytam :)
Po 5 nie wejdziesz, ewidentne wywalanie, dokładka 2mln na koniec dołożyli, trzeba dużo niżej sie ustawiać bo zanosi się na zawałę. Papier jest zrzucany, będzie niżej niestety.
Dnia 2015-02-18 o godz. 18:22 jodaw napisał(a): > po 4 gr masz minimalną szansę na kupno
Właśnie że ma wieksze szanse, zobacz sobie jak dokładają co chwile batony na 5gr, na sam koniec masz 2mln . Co rozbiorą to dokładka, szykuje się zwała.
Dnia 2015-02-18 o godz. 18:28 ~zle napisał(a): > Właśnie że ma wieksze szanse, zobacz sobie jak dokładają co chwile batony na 5gr, na sam koniec masz 2mln . Co rozbiorą to dokładka, szykuje się zwała.
juz pod koniec dzisiejszej sesji widać było , że mocno ubierają po 5 gr ci którym uda się złapac po 4 gr (po 5 odradzam) powinni od razu ustawić sie na 5 gr (+25%) i po .... sprzedaniu , znów ustawic sie na tym razem ...??? 3 gr
> juz pod koniec dzisiejszej sesji widać było , że mocno ubierają po 5 gr > ci którym uda się złapac po 4 gr (po 5 odradzam) powinni od razu ustawić sie na 5 gr (+25%) i po .... sprzedaniu , znów ustawic sie na tym razem ...??? 3 gr >
Ludzie, nie bądźcie śmieszni :-) Dziś nikt nie może wiedzieć, co będzie jutro ( a w zasadzie pojutrze, bo zdaje się, że premiera to u nas 19 lutego o 19 - pewny nie jestem, możecie prostowac). Wszystko zalezy od tego, jak gra będzie przyjęta, gdzie wyląduje w rankingach na steam. Te miliony akcji na 5, 6, 7 i 8 groszy mogą błyskawicznie zniknąć, jeśli będzie sukces. Bo jakie to w sumie pieniądze są? A jak będzie klapa, to i po 4 gr moze nie warto będzie brać. Na razie widać, że wielkiej wiary w sukces nie ma. Więc jesli ten sukces będzie, to i reakcja będzie spektakularna. W piatek cos niecoś będziemy wiedziec. Pozdro
Warto wiec poczekac przynajmniej do recenzji pelnej wersji gry. Moim zdaniem liczba graczy pierwszego dnia nie bedzie miara sukcesu gry.
Obroty na spolce w dalszym ciagu sa znikome (pomimo jakis niewielkich ruchow dzisiaj). W tym momencie jest tylko wyczekiwanie... Sprzedaza po 5 gr bym sie zupelnie nie przejmowal - nie ma to zadnego znaczenia. Tak samo po 5 gr troche osob dzis bralo, a pewnie wzieliby rowniez po 6 gr.
Dnia 2015-02-18 o godz. 18:28 ~zle napisał(a): > Dnia 2015-02-18 o godz. 18:22 jodaw napisał(a): > > po 4 gr masz minimalną szansę na kupno > > Właśnie że ma wieksze szanse, zobacz sobie jak dokładają co chwile batony na 5gr, na sam koniec masz 2mln . Co rozbiorą to dokładka, szykuje się zwała. >
No i gdzie te twoje 2mln, postawił na koniec i panikujesz. Zapomniaił ustawić daty zlecenia a może to twoje było? Jak tak chce sprzedac to powinien już je wystawić bo znów mu(tobie) się nie uda :) Zawsze może sprzedać po 4gr. Martwisz się dalej?
czy to dzisiaj ten sądny dzień ? tzn premiera ? jakoś tego po obrotach nie widać a po 4 gr ?? wywalić , lepiej się ustawić po 5 gr zawsze się jeszcze trafią ci , którzy jeszcze w 40 gr wierzą może odbiorą po 5 ??? zawsze to 8 - krotna przebitka
Dnia 2015-02-19 o godz. 09:21 ~NICOgames napisał(a): > czy to dzisiaj ten sądny dzień ? tzn premiera ? > jakoś tego po obrotach nie widać > a po 4 gr ?? wywalić , lepiej się ustawić po 5 gr zawsze się jeszcze trafią ci , którzy jeszcze w 40 gr wierzą może odbiorą po 5 ??? zawsze to 8 - krotna przebitka
maestro a gdzie ty bywasz jak kupują np. tydzień temu cała prawa po 5gr poszła jednorazowo?
Jak tam twój pusty portfel? Posłuchał byś mnie to miałbyś akcje po 1,2 gra tak od jesieni tu nadajesz.
MOge ci odpalić 1 akcje w ramach biedy bo ta woła w twojego portfela głośno :)
Dnia 2015-02-19 o godz. 10:00 ~kimek napisał(a): > Niestety podaż rośnie cóż zrobić. Mam nadzieję że to nie spadnie do 2gr, szacuje maksymalny zasięg spadków 3gr.
gdzie tam Ci rośnie podaż wczoraj BATON za batonem był ustawiany , a dziś przede wszystkim to nie ma żadnego ruchu , 1 godz. juz minęła a tu 3 transakcje (czwarta - 1 szt - to chyba 'finezja vel franek' puścił dla Maestra) i 350 tys w obrocie ...
ja podejrzewam , żę też poniżej 3 nie zleci ???. .... ale , ale ..... to tylko N C
Dnia 2015-02-19 o godz. 10:20 ~nicoGAMES napisał(a): > Dnia 2015-02-19 o godz. 10:00 ~kimek napisał(a): > > Niestety podaż rośnie cóż zrobić. Mam nadzieję że to nie spadnie do 2gr, szacuje maksymalny zasięg spadków 3gr. > > gdzie tam Ci rośnie podaż wczoraj BATON za batonem był ustawiany , a dziś przede wszystkim to nie ma żadnego ruchu , 1 godz. juz minęła a tu 3 transakcje (czwarta - 1 szt - to chyba 'finezja vel franek' puścił dla Maestra) i 350 tys w obrocie ... > > ja podejrzewam , żę też poniżej 3 nie zleci ???. .... ale , ale ..... to tylko N C
maestro przestań się ośmieszać bo robisz to od jesieni.
A wogóle jak sie czujesz jako człowiek z pustym portfelem, żal że inni zarobili a ty zostałeś na dnie :)
Dnia 2015-02-18 o godz. 19:28 ~gg11 napisał(a): > juz pod koniec dzisiejszej sesji widać było , że mocno ubierają po 5 gr > ci którym uda się złapac po 4 gr (po 5 odradzam) powinni od razu ustawić sie na 5 gr (+25%) i po .... sprzedaniu , znów ustawic sie na tym razem ...??? 3 gr
i tak jak pisałem !!! wszystko sie zgadza kupione po 4 i już stoi i grzecznie czeka na 5 gr a potem ..... 3 gr ????