Dnia 2015-02-18 o godz. 12:45 ~zawodowiec napisał(a): > Jutro spekula rzuci tu wszystkie swoje siły oraz środki na walkę z kursem. > > Zapowiada się niezły kocioł. Tylko nieliczni zostaną na pokładzie i będą cieszyć się z życia
A co ma zmienić sama premiera przecież nic nie wniesie. Mogą sobie nawijać w jedną i drugą stronę. Tak naprawdę nikt nie będzie wiedział jak to się sprzedaje dopóki sami tego nie podadzą.
Jutro co najwyżej zacznie się pajacownie i napływ ekspertów od wzrostów i spadków.
Realnie kurs do premiery ma się nijak. Oczywiście panikę zawsze mogą zrobić, znajdą się tacy co uwierzą.
Niestety podaż na 5 gr ogromna, dokładki co chwilę, na koniec znów 2mln, na wyzszych poziomach mega olbrzymie pakiety, setki zleceń chcących szybko zarobić pchają się jeden na drugiego i moga przyczynić sę do pęknięcia 4gr. Być może już strzelają po 5gr.
napisałem że o 12-stej bo 17 lutego o 10 rano napisali na fb ze jeszcze 50 godzin do premiery. Naprawde to nie wiem czy o 12-stej czy innej godzinie będzie kierowałem sie tylko tym wpisem z fb i prostą matematyka
Dnia 2015-02-19 o godz. 11:17 ~cinek napisał(a): > napisałem że o 12-stej bo 17 lutego o 10 rano napisali na fb ze jeszcze 50 godzin do premiery. Naprawde to nie wiem czy o 12-stej czy innej godzinie będzie kierowałem sie tylko tym wpisem z fb i prostą matematyka
Niestety to niuc nie zmienia, podaż wielka, popyt się skończył, byle nie spadło do 2gr, 3gr to jeszcze nie będzie tragedia. Ciągle wywalają po 5gr i to jest niepokojące.
Dnia 2015-02-18 o godz. 18:34 ~zle napisał(a): > Niestety podaż na 5 gr ogromna, dokładki co chwilę, na koniec znów 2mln, na wyzszych poziomach mega olbrzymie pakiety, setki zleceń chcących szybko zarobić pchają się jeden na drugiego i moga przyczynić sę do pęknięcia 4gr. > Być może już strzelają po 5gr.
taaa a wory podstawione na maksa , na 0,04 najwięcej..
Przesunięcie premiery na wieczór nie wrózy dobrze, byle nie było trupa w szafie. W sumie i dobrze że niema teraz bo mogło by to panikę wywołać na kursie a tak ochłoną ludzie przed jutrzejszą sesją. Byle nie spadło do 2gr.