• Zawieszenie notowań? Autor: ~El-Pajaco [37.30.216.*]
    Ciekawe czy do czwartku giełda nie zawiesi tej padliny :-)

Tutaj była podobna sytuacja:

http://newconnect.pl/index.php?page=uchwaly&ph_main_content_start=show&ph_main_content_cmn_id=12449
  • Re: Zawieszenie notowań? Autor: ~apollo [89.67.74.*]
    Bardzo się starasz o południowy kierunek.
    Dla mnie na rękę bo 0,06 to poziom , z którego mogę zaczynać zmagania z papierem.
    Jednak może się znaleźć ktoś kto uzna ,że twoje wpisy są sprzeczne z prawem i powiadomi prokuraturę o próbę manipulowania i wprowadzania w błąd rozpowszechniając publicznie fałszywe informacje , wpływające niekorzystnie na notowania spółki.
    Po liku tygodniach ,któregoś pięknego dnia zapuka listonosz i wręczy list polecony.
    Resztę wyszukaj sobie w Googlach i wklej równie ochoczo link tak jak ten ochoczo wkleiłeś.
  • Re: Zawieszenie notowań? Autor: ~Oludeniz [94.254.129.*]
    Dnia 2015-02-17 o godz. 22:10 ~apollo napisał(a):
    > Bardzo się starasz o południowy kierunek.
    > Dla mnie na rękę bo 0,06 to poziom , z którego mogę zaczynać zmagania z papierem.
    > Jednak może się znaleźć ktoś kto uzna ,że twoje wpisy są sprzeczne z prawem i powiadomi prokuraturę o próbę manipulowania i wprowadzania w błąd rozpowszechniając publicznie fałszywe informacje , wpływające niekorzystnie na notowania spółki.
    > Po liku tygodniach ,któregoś pięknego dnia zapuka listonosz i wręczy list polecony.
    > Resztę wyszukaj sobie w Googlach i wklej równie ochoczo link tak jak ten ochoczo wkleiłeś.

Dobrze powiedziane. Historia zna już takie przypadki.
  • Re: Zawieszenie notowań? Autor: ~jury [5.185.242.*]
    Różne rzeczy widziałem na giełdzie wychodzenie głównych funduszy itd ale rosło po tym zawsze i to bardzo ładnie . Wszystko przed nami i te zle i dobre chwilę. i nie sra... w galoty i nie naganiac na spadki
  • Re: Zawieszenie notowań? Autor: ~minecraft [31.174.237.*]
    Sprzedali po 8 , a teraz pieją bo chca po 6. Pakie patafiany są na wszystkich forach.
  • Re: Zawieszenie notowań? Autor: ~XTB-Q [46.77.124.*]
    Pajac zgłoszony
  • Re: Zawieszenie notowań? Autor: ~El-Pajaco [213.158.221.*]
    Zgłaszajcie :-)))))))))) To, że główni akcjonariusze uciekają w panice - jak szczury z tonącego okrętu, to napewno dla tego że w spółce jest wszystko OK :-))))))))
  • Re: Zawieszenie notowań? Autor: ~hm [81.15.239.*]
    hm
  • Re: Zawieszenie notowań? Autor: ~1916 [89.228.26.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
COLOMEDIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.