Bardzo się starasz o południowy kierunek. Dla mnie na rękę bo 0,06 to poziom , z którego mogę zaczynać zmagania z papierem. Jednak może się znaleźć ktoś kto uzna ,że twoje wpisy są sprzeczne z prawem i powiadomi prokuraturę o próbę manipulowania i wprowadzania w błąd rozpowszechniając publicznie fałszywe informacje , wpływające niekorzystnie na notowania spółki. Po liku tygodniach ,któregoś pięknego dnia zapuka listonosz i wręczy list polecony. Resztę wyszukaj sobie w Googlach i wklej równie ochoczo link tak jak ten ochoczo wkleiłeś.
Dnia 2015-02-17 o godz. 22:10 ~apollo napisał(a): > Bardzo się starasz o południowy kierunek. > Dla mnie na rękę bo 0,06 to poziom , z którego mogę zaczynać zmagania z papierem. > Jednak może się znaleźć ktoś kto uzna ,że twoje wpisy są sprzeczne z prawem i powiadomi prokuraturę o próbę manipulowania i wprowadzania w błąd rozpowszechniając publicznie fałszywe informacje , wpływające niekorzystnie na notowania spółki. > Po liku tygodniach ,któregoś pięknego dnia zapuka listonosz i wręczy list polecony. > Resztę wyszukaj sobie w Googlach i wklej równie ochoczo link tak jak ten ochoczo wkleiłeś.
Dobrze powiedziane. Historia zna już takie przypadki.
Różne rzeczy widziałem na giełdzie wychodzenie głównych funduszy itd ale rosło po tym zawsze i to bardzo ładnie . Wszystko przed nami i te zle i dobre chwilę. i nie sra... w galoty i nie naganiac na spadki
Zgłaszajcie :-)))))))))) To, że główni akcjonariusze uciekają w panice - jak szczury z tonącego okrętu, to napewno dla tego że w spółce jest wszystko OK :-))))))))