nota księgowa w grudniu 2014 to jakiś wałek, generalna dyrekcja potrzebowała zaksięgować większe przychody do łatania "dziur" wszelakich a zarząd wasco potrzebował taniej dokupić akcje...
w centrum uwagi będzie Centralny Ośrodek Informatyki Górnictwa S.A. jak tylko dopną nowy kontrakt
7 zł to abstrakcja, ale przedział 2-3 zł po wynikach 2014 i planach na 2015/16 jak najbardziej możliwy
Co roku kazdy liczy ze po wynikach rocznych i nowych perspektywach bedzie odbicie , ale jak jest kazdy wie :D Ja tam sie juz przyzwyczailem mam srednia 2,43 zl papier o jesc nie wola ...jeszcze
Leo znowu jesteś pesymistą, trzeba trochę poczekać,prezes musi znowu trochę skupić i dać komunikat i znowu bedzie niespodziewany skok do góry.Z poważaniem Wieśniak. A tak na boku to sunex odbija
no to jestem oszołomem i siedzę dalej nawet dokupilem w ostatnim czasie za 3klocki. O jakim zbiciu mówicie ? Macie jakąś konkretną transakcję na myśli ? Pozdro 4all
wspaniale otwarcie najwiekszego trupa GPW ,nie podniósł sie od 2009 i nadal spada ,chyba ze Wajda ma znowu trupka w szafie żeby nie wypłacić jałmużny dywidendowej
tu musi być coś pod dywanem albo w szafie każda zwyżka wykorzystywana jest do wyjścia dokupowanie przez Wajdę nie ma żadnego znaczenia dla wyceny pozbyłem się papierów po 1,75 wyszło na 0+ potem było nawet ponad 1,80 ale szybko pojawiło się 1,66 gniot jakich mało na bananowej giełdzie nie pobieram więcej tego papieru
Ja tez wywaliłem po 1,7 . Też się przyglądam. I chyba jednak więcej tego nie biorę . Ostatni dzień na to patrzę . jak nie zrobi się większy obrót to nawet na to więcej nie spojrzę
dobrze kojarzysz... chociaż na Wieltonie dość nisko skończyłem -koło 4 pln.......można było dobić do 6 pln... teraz czas na Wasko ... wór pełny....jeszcze dywidenda.....będzie ok...
chociaż rundki na 6-8 gr można też kołować.... dla chcących .....