pti wywalilo colomedice, wczesniej dem. zastanawiam sie czy nie kupia nowej emisji po 25gr. raport roczny pti bedzie tragiczny. moze bede chcieli wygenerowac papierowy zysk za 1 kwartal?
U nas naród litościwy jest i pokój miłujący a bliźniego swego jeszcze bardziej, zwłaszcza płci odmiennej. I się ciesz bo mniej się ubierzesz w ten trefny towar.
Z tą miłością bliźniego to pojechałeś ;-) Ta miłość jest widoczna Borucie. Tam mają niezłą jazdę. ;-) Ale dziękuję za komentarz. Ja nie zmieniam zdania o Demolenie (I nie chodzi mi o fundamenty)
O fundamentach to nie może tu być mowy, a to z tej prostej przyczyny, że ich nie ma. Jeżeli jednak ta emisja będzie to środki na nią trzeba będzie wziąć, że tak powiem, z banana. A Boruta, no cóż śmierdzi … niemieckim okrętem podwodnym :-)
PTI zamierza chyba wystawić ofertę sprzedaży Tableo w całości ? i w tym celu zwołuje walne na tej spólce. Ciekawe czy już mają chętnego i na co im kasa.Krążyły ploty że pod emisję Demolen ale może wychodzą zwyczajnie ze wszystkich dotychczasowych inwestycji.Dziwne tylko że z pozostałych wychodzili bezpośrednio na rynku a na Tableo tranzakcje chca zrobić w inny sposób.Demolen może być grany niebawem
chyba za dużo zleceń na sprzedaży aby poszło na 19, choć na newconnect nigdy nic nie wiadomo, najpierw muszą się znależć chętni na kupno, a ich za wielu niestety nie ma
Wszystko zależy od grubego gracza jak kupi z 200tys papiera zlecą się ludzie z innych spółek i podciągną kurs, wczoraj ktoś na fixie wystawił zlecenie na 222222, być może chciał pokazać w jakim kierunku kurs będzie zmierzał, moim zdaniem znajdą inwestora, będzie dla niego emisja po 0,25, ale kurs wtedy będzie wysoko, tak ja to widzę, zobaczymy co życie pokaże