Prognozowanie ile nie ma sensu, pewne jest jedno.. teraz już może być tylko lepiej i skoro są dużo lepsze opinie o AR niż o AI to wystarczy odrobina wyobraźni aby oszacować możliwe scenariusze.. Mimo posiadania nie małego pakietu po 1 i 2gr nie oddam bo wiem, że nadchodzą lepsze czasy dla naszej spółki i ten rok będzie tego potwierdzeniem :)
Dnia 2015-02-17 o godz. 15:10 ~Zeciak napisał(a): > Myślę, że teraz to już tylko oczekiwanie do 19.02.2015 do godz. 12ej, a potem to się kierunek ukaże :)
Kierunek to się okaże jak poznamy wyniki sprzedaży. 19 będzie tylko premiera a o tym już wiemy.
Dnia 2015-02-17 o godz. 15:45 ~parówa napisał(a): > a ja tak czuje ze skoro wszyscy mysla ze bedzie bardzo dobrze to bedzie gorzej
Ty tak od 1gr czujesz :)
Dnia 2014-11-28 o godz. 13:53 ~parówa napisał(a): > PRZECIEZ sprzedawali wam od 20 groszy po troszku nawet wam opchneli mase po 3 grosze i po 2 tez duzo teraz musieli >odkupic po 1 grosz -- ciekawe czy juz zapelnili zbiorniki czy jeszcze bedziemy cierpiec 1 grosz -- ale jak wkoncu ruszy z kopyta to >20 groszy minimum
parówa i co masz strupa? Kupili po 4 a potem kurs był 6gr. Dnia 2015-01-27 o godz. 17:34 ~parówa napisał(a): > co szybko odjechalo jeszcze szybciej przyjedzie zpowrotem tak ze podtrzymuje to co mowilem spolka niewarta na dzien >dzisiejszy tyle i ci >co lykali po 4 beda miec nielada strupa na glowie - za niedlugi czas zobaczymy kto mial racje
Dnia 2014-11-28 o godz. 15:15 ~parówa napisał(a): > skoro uwazacie ze jest tak zle to niepowtarzalna okazja mozna sie pozbyc po 1 groszu -- bez czekania dawac chlopaki -- bo zaraz ktos zasypie lub wycofane bedzie zlecenie
Dnia 2014-01-08 o godz. 15:55 ~parowa napisał(a): > kiedy wkoncu zaczniecie sypac po 2 grosze lub zbierac po 3 grosze bo i to i to mi odpowiada
A co ci odopowiada?
Jakoś ie zasypali, było 3gr potem poszło na 6gr. Dnia 2015-01-22 o godz. 13:50 ~parówa napisał(a): > Papier nie ma sily rosnac - zaraz zasypia po 2 grosze i 2 bedzie po prawej
Dlaczego jak rosło to się zakopałeś pod ziemię :)))
Moim zdaniem pierwszym wyznacznikiem czy gra sie sprzeda beda recenzje (zwlaszcza, ze recenzje wobec braku srodkow na marketing, rowniez moga stanowic promocje gry). Zobaczymy wtedy, jak gra jest rzeczywiscie oceniana, bo na Steam to ja bym az tak na powaznie tych opinii nie bral. Z tymze recenzje pewnie beda pojawiac sie dopiero po weekendzie.
Dnia 2015-02-17 o godz. 17:28 ~aa napisał(a): > I znow jutro to zniknie? Po co ktos wychodzi z takim zleceniem na fixingu? Chyba, ze to juz jest ktos inny i rzeczywiscie chce dokupic.
No nie będzie bo to na fixing było, nie zrealizowało się więc znika :)
wystawil 5mln zeby rozpaczliwie zachecic was do kupowania po 5 gr ale jakos tak niechetnie podeszliscie do sprawy i nie zaczeliscie lykac tej niby resztowki po 5 gr
Dnia 2015-02-17 o godz. 17:49 ~parówa napisał(a): > wystawil 5mln zeby rozpaczliwie zachecic was do kupowania po 5 gr ale jakos tak niechetnie podeszliscie do sprawy i nie zaczeliscie lykac tej niby resztowki po 5 gr
Matołku to było na fixingu, widać jakie mas pojęcie :)
Ten ktos z wczoraj z fixingu (mial kilka mln na K) bedzie musial brac akcje po 6 gr, bo po 5 gr juz w tej chwili nie ma (jesli nadal jest zainteresowany zakupem). Bardzo ciekawe, czy 6 gr zostanie rozebrane przed premiera.
Dnia 2015-02-18 o godz. 10:52 ~parówa napisał(a): > on nie chcial kupic tylko zachecic reszte zeby kupowala -- lykajcie po 6 gr przeciez same pozytywne opinie - 6gr to ponoc tanio skoro ma byc 50 gr
A co ty tak się martwisz, zechcą to kupią, inni sprzedadzą po 5 i tak się buja od dawna a ty jak dziecko tu krzyczysz.
Bedzie dokladnie wiadomo co z ta gra juz ze 2-3 godziny po premierze na steamJesli gracze sa czyms zainteresowani,produkcja w jakas max godzine pojawia sie w top 100,a po 2 godzinach wskakuje do top 10 .Wystarczy obserwowac liste bestsellerow.Jak sie gra utrzyma tak ze 3 dni w pierwszej 20 to moze zarobi na siebie.Ale to sa bajki.Kazdy z was moze sobie kupic AR i samemu zobaczyc na wlasne oczy ,ze to zupelnie amatorska produkcja w dodatku sprawia wrazenie,ze pracuja przy niej ze 2 osoby.
Dnia 2015-02-18 o godz. 12:59 ~tadek napisał(a): > Bedzie dokladnie wiadomo co z ta gra juz ze 2-3 godziny po premierze na steamJesli gracze sa czyms zainteresowani,produkcja w jakas max godzine pojawia sie w top 100,a po 2 godzinach wskakuje do top 10 .Wystarczy obserwowac liste bestsellerow.Jak sie gra utrzyma tak ze 3 dni w pierwszej 20 to moze zarobi na siebie.Ale to sa bajki.Kazdy z was moze sobie kupic AR i samemu zobaczyc na wlasne oczy ,ze to zupelnie amatorska produkcja w dodatku sprawia wrazenie,ze pracuja przy niej ze 2 osoby.
Każdy ma inne zdanie. Mnie na przykład ani AR ani twom się nie podoba a jakoś ta druga znalazła zainteresowanie na rynku. W najbliższych dniach się okaże czy będą chętni na tą grę.
Dnia 2015-02-18 o godz. 12:52 ~and napisał(a): > Miała to być odpowiedź na: > "a ja tak czuje ze skoro wszyscy mysla ze bedzie bardzo dobrze to bedzie gorzej"
Na11bit się sprawdziło - były wyniki - było odreagowanie.
Skąd wiesz jak będzie? 50/50 jest, jutro to będzie spekulowanie i lanie wody na forum jak to źle albo dobrze.
Wyniki zadecydują co będzie z kursem a na to trzeba poczekać.
Na podstawie jednej spółki nie można stwierdzić, czy dane powiedzenie jest prawdziwe, poza tym ten rynek rządzi się własnymi prawami... Jak mam rozwinąć myśl, to się zgadzam: typowa spekulacja, co mnie bardzo dziwi, bo od jakiegoś czasu jest szansa wybić się z dna a jednak są sprzedający... ale czas pokaże, - ja myślę, że będzie dobrze..