• Raport IV kwartał Autor: ~Krucik [108.163.182.*]
    Mamy raport za IV kwartał. Jakie są wasze refleksje o nim ?

https://www.bankier.pl/wiadomosc/HYDROPHI-Raport-okresowy-za-IV-kwartal-2014-roku-7237886.html
  • Re: Raport IV kwartał Autor: ~klee [83.13.238.*]
    Mniejsza o raport. Jest on raczej w cenie. Kiedy wyniki testów z MPK Wrocław?
  • Re: Raport IV kwartał Autor: ~IWO [188.112.53.*]
    raport był do przewidzenia . Jakby mieli juz wyniki testow to byloby widac po kursie. wdm dalej smieje sie z Was ze lizcycie na xx,00 zł !
  • Re: Raport IV kwartał Autor: ~brt [176.96.172.*]
    Zgadzam sie z przedmówcami. W przypadku tej spolki liczy sie tylko to co beda mogli sprzedac w przyszłosci. a beda mogli sprzedawac i to sporo jesli i w naszych warunkach testy okaza sie pozytywne. Najgorzej jest zaczac. Po pierwszym zamowieniu posypia sie kolejne. Pozostaje czekac i spelulowac ;) Ja jednak jestem jednak bardzo pozytywnie nastawiony do kursu tego waloru w najblizszym roku. Po wynikach lecimy w kierunku zlotówki, po pierwszych zamowieniach na 2-3. a te zapewne niebawem. Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: Raport IV kwartał Autor: ~Krucik [108.163.182.*]
    Myślę, że jeśli wyniki które opublikują nie długo, będą pozytywne, to nie będa mieli ciężko z zaczęciem i zamówieniami. Przy dobrych wynikach zamówienia powinny wpadać same, na początku w małej ilości a potem stopniowo lepiej jeśli będzie zyskiwać na popularności
    moze i bedzie ta dzida na która tak czekacie. narazie to wyglada słabo albo nawet bradzo slabo.
  • Re: Raport IV kwartał Autor: ~roman [178.42.10.*]
    Raport rewelacja , testy tez będą rewelacja-ale poplyniecie
    Testy nie muszą być rewelacja. Wystarczy, że będzie w nich oficjalna informacja, że testy przebiegły pomyślnie a dalej już samo wszystko pójdzie dobrze
  • Re: Raport IV kwartał Autor: ~Marcel [89.69.229.*]
    Informacja powinna być 15 lutego . Do dnia dzisiejszego cisza ! Krucik co ty za głupoty piszesz .....
    testy chyba nie ida po ich mysli mexico to nie to co polska. Popłyniecie ! Liczyliscie na niewadomo co a oni was ubrali w papier !!!!!!
  • Re: Raport IV kwartał Autor: ~Frytka [213.158.217.*]
    Dokładnie Meksyk to nie Polska a okręt tonie.
  • Re: Raport IV kwartał Autor: ~1916 [46.186.6.*]
    jak członki ? kiedy wchodzi emisja ? technologia > ludzie na gaz ziemny,elektryczne,hybrydy TO JEST TO !!!
    A może zaczekacie cierpliwie na wyniki testów zamiast pisać bez sensu ? Spółka zapowiadała, że wyniki będą podane pod koniec lutego a nie 15, nie wiem skąd macie takie informacje. Powiedzieli, że podadzą pod koniec lutego to podadzą, spokojnie
  • Re: Raport IV kwartał Autor: ~Marcel [188.112.53.*]
    Gdzie masz info ze pod koniec lutego ? Czytaj komunikaty tam sa zawarte terminy ! 15 luty mialo byc podanie wynikow testow .
  • Re: Raport IV kwartał Autor: ~grzechu [91.226.50.*]
    Spokojnie spokojnie jak na wojnie wyniki podadzą zaraz po walnym jak pisałem kilka dni wcześnie. Walne też nie bez przyczyny zostało zwołane na taki a nie inny okres. W przyszłym tygodniu już wpisy będą ale na znacznie wyższych poziomach.
    Podanie wyników testów przeprowadzanych przez okres kilku miesięcy nie jest takie proste jak się wszystkim wydaje. Trzeba tutaj zebrać wszystkie informacje z testów, ekspertów itp. Wystarczy opóźnienie jednej z osób której mają dostarczyć i raport już ma opóźnienie. Spokojnie podadzą wyniki w lutym, gdyby mieli przełożyć to na inny miesiąc to na pewno podaliby to nam w oficjalnym komunikacie
[x]
DCD 0,00% 0,05 2019-05-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.