Zgadzam sie z przedmówcami. W przypadku tej spolki liczy sie tylko to co beda mogli sprzedac w przyszłosci. a beda mogli sprzedawac i to sporo jesli i w naszych warunkach testy okaza sie pozytywne. Najgorzej jest zaczac. Po pierwszym zamowieniu posypia sie kolejne. Pozostaje czekac i spelulowac ;) Ja jednak jestem jednak bardzo pozytywnie nastawiony do kursu tego waloru w najblizszym roku. Po wynikach lecimy w kierunku zlotówki, po pierwszych zamowieniach na 2-3. a te zapewne niebawem. Pozdrawiam cierpliwych.
Myślę, że jeśli wyniki które opublikują nie długo, będą pozytywne, to nie będa mieli ciężko z zaczęciem i zamówieniami. Przy dobrych wynikach zamówienia powinny wpadać same, na początku w małej ilości a potem stopniowo lepiej jeśli będzie zyskiwać na popularności
Testy nie muszą być rewelacja. Wystarczy, że będzie w nich oficjalna informacja, że testy przebiegły pomyślnie a dalej już samo wszystko pójdzie dobrze
A może zaczekacie cierpliwie na wyniki testów zamiast pisać bez sensu ? Spółka zapowiadała, że wyniki będą podane pod koniec lutego a nie 15, nie wiem skąd macie takie informacje. Powiedzieli, że podadzą pod koniec lutego to podadzą, spokojnie
Spokojnie spokojnie jak na wojnie wyniki podadzą zaraz po walnym jak pisałem kilka dni wcześnie. Walne też nie bez przyczyny zostało zwołane na taki a nie inny okres. W przyszłym tygodniu już wpisy będą ale na znacznie wyższych poziomach.
Podanie wyników testów przeprowadzanych przez okres kilku miesięcy nie jest takie proste jak się wszystkim wydaje. Trzeba tutaj zebrać wszystkie informacje z testów, ekspertów itp. Wystarczy opóźnienie jednej z osób której mają dostarczyć i raport już ma opóźnienie. Spokojnie podadzą wyniki w lutym, gdyby mieli przełożyć to na inny miesiąc to na pewno podaliby to nam w oficjalnym komunikacie