Jak pisałem brać po 1 lub 2gr a ty zaspałeś, stąd twoje te twoje wypociny :)
Dnia 2014-11-28 o godz. 13:53 ~parówa napisał(a): > PRZECIEZ sprzedawali wam od 20 groszy po troszku nawet wam opchneli mase po 3 grosze i po 2 tez duzo teraz musieli >odkupic po 1 grosz -- ciekawe czy juz zapelnili zbiorniki czy jeszcze bedziemy cierpiec 1 grosz -- ale jak wkoncu ruszy z kopyta to >20 groszy minimum
parówa i co masz strupa? Kupili po 4 a potem kurs był 6gr. Dnia 2015-01-27 o godz. 17:34 ~parówa napisał(a): > co szybko odjechalo jeszcze szybciej przyjedzie zpowrotem tak ze podtrzymuje to co mowilem spolka niewarta na dzien >dzisiejszy tyle i ci >co lykali po 4 beda miec nielada strupa na glowie - za niedlugi czas zobaczymy kto mial racje
Dnia 2014-11-28 o godz. 15:15 ~parówa napisał(a): > skoro uwazacie ze jest tak zle to niepowtarzalna okazja mozna sie pozbyc po 1 groszu -- bez czekania dawac chlopaki -- bo zaraz ktos zasypie lub wycofane bedzie zlecenie
Dnia 2014-01-08 o godz. 15:55 ~parowa napisał(a): > kiedy wkoncu zaczniecie sypac po 2 grosze lub zbierac po 3 grosze bo i to i to mi odpowiada
A co ci odopowiada?
Jakoś ie zasypali, było 3gr potem poszło na 6gr. Dnia 2015-01-22 o godz. 13:50 ~parówa napisał(a): > Papier nie ma sily rosnac - zaraz zasypia po 2 grosze i 2 bedzie po prawej
Dlaczego jak rosło to się zakopałeś pod ziemię :)))
Dnia 2015-02-17 o godz. 15:34 ~parówa napisał(a): > o franek sie pojawil czyli beda chcieli wcisnac populacji jak najwiecej papieru zeby przed czwartkiem pozbyc sie ile sie da
Nie pojawił się tylko jestem cały czas, jak pisałem wcześniej cześć sprzedałem jak było gorąco przy 6, ryzyko było, jak spadło do 4 to kupiłem trochę a krzyczeli że jeszcze niżej będzie. Kto nie ryzykuje ten niema czyli ty nie masz :) Swoje już tu zarobiłem więc nie mam nic do stracenia.
Trzeba było brać przy 1 i2 gr byłbyś zarobiony ale ty wolałeś śmiać się i pisać bzdury Jak na razie to ty tu bzdury wypisujesz od jesieni, wystarczy poczytać wyżej :)
Teraz ja mogę pośmiać się z ciebie, zostałeś na peronie z pustymi walizkami :)