Czy to możliwe . Nie wiem. Ale jak by mi ktoś powiedział W STYCZNIU że ta spółka za miesiąc będzie kosztować 0,04zł a nic przez ten czas złego się nie wydarzyło.NIE UWIERZYŁ BYM.
Super fajnie ale skad w was te hurraoptymizm. To tylko jeden dzien mocnego up a tu juz akcje po 2zl sie robia. Aby doszlo do 10g i sie tam troche pomielilo to juz bedzie sukces
Dnia 2015-02-16 o godz. 21:11 ~staragwardia napisał(a): > bracie nie jestem z pierwszej łapanki.! > > zęby i trochę zdrowia straciłem i kasy zarobiłem.. > > trzymaj się.. > > masz moc pamiętaj >
Super fajnie ale skad w was te hurraoptymizm. To tylko jeden dzien mocnego up a tu juz akcje po 2zl sie robia. Aby doszlo do 10g i sie tam troche pomielilo to juz bedzie sukces!
Ja już próbowałem zrobić kółeczko i postawiłem po 6 gr, ale jak zobaczyłem jak szybko znika, to w porę anulowałem zlecenie. Nie wkluczam, że powyżej 10 gr spróbuję, choć to ryzykowna gra.
Ale papier skora tak naprawdę najniżej był 0,04zł odbił dobiero 50% Po drugie spadek z 2,75 w połowie stycznia to jak by nie liczyc przynajmniej 1zł sie należy.
Naprawde poważną kasę zarobią nieliczni. Czyli ci którzy dotrzymają do min 1zł
Dnia 2015-02-16 o godz. 21:44 ~wawa napisał(a): > Jak to mówia : > Róbta co chceta > > Ale papier skora tak naprawdę najniżej był 0,04zł odbił dobiero 50% > Po drugie spadek z 2,75 w połowie stycznia to jak by nie liczyc przynajmniej 1zł sie należy. > > Naprawde poważną kasę zarobią nieliczni. > Czyli ci którzy dotrzymają do min 1zł
pewnie bedzie i 1zl ale najpierw musza ulice przegonic pare razy,postawic 1zl na s i nie zagladac to wtedy wytrzymasz:))))pozdr wawa
Dnia 2015-02-16 o godz. 22:01 ~wawa napisał(a): > Taki mam zamiar. > Nie interesuje mnie 5 groszy. > 1-1,50zł na sztuce chociaż to nie będzie oczywiście jutro.