ja w COL wpakowałem się po 0,10 i jeszcze mam i myślę, że odrobię ... ale tego papiera nie ruszam nawet po 0,03 .... 4 baki straty ...nawet jak fikcja to po coś.
Poczekam z zakupami na 1 grosz, wtedy za 47.000 zł można mieć 100% akcji hehehehehe
p.s.
Przy twojej wycenie kapitalizacja to 423.000 zł. Wierzysz, że za tyle będzie można to kupić ? hehehehe Ale czaruj dalej. Ja znów dokupiłem tym razem po 12 groszy. Dokupię i po 9 groszy i po 3 grosze ;-)) Tak dla zabawy. Akcji w obrocie 4.700.000...
A wiesz drogi przyjacielu, że już dziś kapitalizacja tej spółki jest zaledwie o 1/3 wyższa od postrzeganej przez ciebie jako niemożliwą kwoty 423 tys. zł? A wiesz ile to jest ta 1/3 w złotówkach? Oczywiście, że wiesz :-). Ano zaledwie 121 tys. zł. To co, to niby taka wielka różnica jest pomiędzy 423 tys. zł a 544 tys zł?. Ja rozumiem, że czasami drzewa zasłaniają las ale postaraj się być bardziej otwarty :-), na liczby, ale przede wszystkim na fakty :-). Pozdrawiam serdecznie i szczerze.
PS. A rozważyłeś w ogóle możliwość złożenie wniosku o upadłość? Pewnie nie …
No dobra Shang pomyliłem się .. o całe 20 tys. zł. Zatem obecnie mamy zawrotną kapitalizację 564 tysie :-) Jutro pojedziemy dalej więc szykuj wora tylko, żeby ci go nie urwało.
Dnia 2015-02-16 o godz. 17:59 ~CzłowiekDemolka napisał(a): > A wiesz drogi przyjacielu, że już dziś kapitalizacja tej spółki jest zaledwie o 1/3 wyższa od postrzeganej przez ciebie jako niemożliwą kwoty 423 tys. zł? A wiesz ile to jest ta 1/3 w złotówkach? Oczywiście, że wiesz :-). Ano zaledwie 121 tys. zł. To co, to niby taka wielka różnica jest pomiędzy 423 tys. zł a 544 tys zł?. Ja rozumiem, że czasami drzewa zasłaniają las ale postaraj się być bardziej otwarty :-), na liczby, ale przede wszystkim na fakty :-). Pozdrawiam serdecznie i szczerze. > > PS. A rozważyłeś w ogóle możliwość złożenie wniosku o upadłość? Pewnie nie …
A ROZWAŻAŁEŚ MOŻLIWOŚCI PRZEJĘCIA FIRMY ? NIE UWAŻASZ ŻE TEN ZJAZD JEST GRANY WLAŚNIE POD TAKĄ SYTUACJE ŻEBY FIRME KUPIĆ ZA FRAIER ?
Witaj kolego ~CzłowiekDemolka bez urazy, ale rozważyłem wydaje mi się wszystkie możliwości również z wnioskiem... Ale ja gram tu pod coś innego. I chętnie kupię i po 9 groszy i po 3 grosze. Może robię bardzo źle nie sugerując się wpisami na forum... ;-) Ale tak będę miał pretensje wyłącznie do siebie, jeśli moja strategia nie wypali. Pozdrawiam również serdecznie i szczerze.