Dodruk 20 mln akcji po 20 gr ma teraz swe uzasadnienie.... Nikt nie będzie się czepiał, jak byłoby przy 80 gr, skąd zaczęła się "GRA" po emisję.... Więc pytanie zasadnicze..... Czy na GPW jest jeszcze miejsce dla indywidualnego, wobec gierek i ustawek kolesi? I czy ktokolwiek kontroluje te "biznesy"... Poprzednio przy cenie około 6 zł , wydrukowali sobie ponad 12 mln po 15 gr i w rynek..Teraz po 20 gr...PERPETUM MOBILE...Patent i nagroda jak kręcić "lody"...!!!!!
Ten kto kupil ten chłam musiał mieć chora głowe, z góry wiadomo było ze cały interes był nastawiony na wyciągniecie kasy od inwestorów, zaglądam tu co pół roku. spodziewałam sie klapy po roku od wejścia na nc, ale wytrzymali juz 4 lata. GRATULACE, ale 4 lata to własnie pora by zarządząjacy tym interesem wyszli po angielsku, a inwestorów zostawili w skarpetach
czy nie widzisz, iż jest to celowe działanie, dla usprawiedliwienia dodruku po 20 gr? Przecież w okolicach 80 gr były infa o terminowym i przedterminowym spłacie obligacji... Gdy przyszedł pomysł na dodruk 20 mln po 20 gr, trzeba było stworzyć otoczenie, że to nie jest przekręt, tylko RATUNEK... I takich jak Ty, przrekonali...
...Mafijne zagrywki... Jak inaczej nazwać sprzedaże z ukrytego po 600 tys akcji w cenie dwukrotnie wyższej od obecnej, a teraz nie chcą 3 tys akcji po 20 gr.... Powinni toto wycofać z notowań...Giełda w krzywym zwierciadle... Po co jest KNF? czy Oni tego nie widzą?..
hmmm obroni sie to na tej 20 czy będą dalej cisnąć do WZA.
):c
Nie przypadkowo nachapali się papieru i cisną przed WZA, wyniki dopiero w marcu. Są inne sposoby przymusu ... ale widać obejmujący jest mało domyślny ....
Jest nominał i emisyjna ... poza tym, nie wiem czy ktoś obejmie akcje bo na sam start ma mega strate. Generalnie może być tak że, do momentu uchwalenia ( to swego rodzaju przymuszenie ) mogą sobie przewalać słupy po coraz niższych cenach wciągając małych inwestorów w strate ( wywołują panike ). Jest jeszcze jeden problem --- WDM sprzedało na umowe Spółce siostrze WDM C kilka milionów akcji po średniej cenie 0,05gr ... więc jeśli jeszcze tego nie zbyli, ( nie wiemy ile mają bo zeszli poniżej 5% ) to będą walić aż wywalą .