PN - otwarcie 0,05zł - zawieszenie notowań WT - otwarcie 0,07zł zawieszenie notowań otwarcie 0,09zł zawieszenie notowań SR - otwarcie 0,11zł zawieszenie notowań otwarcie 0,13zł koniec sesji 0,15zł CZ - otwarcie 0,15zł handel 0,14- 0,20zł ( korekty w locie ) PT - stabilizacja powyżej 0,20zł
Zobaczymy co będzie.To tylko symulacja wg mnie minimum.
Ja też chciałbym kupić tylko od kogo ? Ci co brali po 0,20zł po raporcie już raczej nam nie oddadzą po 0,04zł..........? Liczę na skoczków którzy kupili przypadkiem po 0,04 że oddadzą po 0,05 lub 0,06zł
a to moja symulacja, dla przeciwwagi: pn- zamknięcie 4gr wt- zamknięcie 4gr śr- zamknięcie 3gr czw- zamknięcie 3gr pt- zamknięcie 3gr lub nawet 2, jeśli ulica zacznie wysypywać
Wawa Ty jednak musisz wysoko na haku zawieszony być , głupoty wypisujesz np. w czwartek upychali, podali w komunikacie. Tobie juz nawet daty i dni sie myla od tej wtopy. W piątek też mogli wywalać ( choc nie koniecznie) mają czas na podanie infa.
PTI wywalało wszystkie swoje spółki portfelowe jak desperaci Edison,Tableo Demolen,Colomedic Towarzystwo chyba miało problemik. To że PTI wywalało to nie oznacza złej kondycji firmy tylko PTI ma problem. może raport nie jest powalający odpowiednia wycena taka optymalna to kilkadziesiąt gr
Obstawiam, że tu jeszcze przez długie tygodnie, a raczej i miesiące będzie się czołgało między 3 a 5 groszy. Może dotknie nawet i 2 groszy. Byłoby to zbyt proste, gdyby zaczęło już mocno odbijać.