Wawa uważam że przesadzasz , każdy czytał raport i wie co jest grane. Teraz jest trudno cokolwiek przewidzieć, bądź bardziej obiektywny.Ktoś tu szaleńczo zagrał,i owszem może to być okazja, zobaczymy na dniach.
Dużo widziałem na giełdzie ,ale takiego pchania kursu w dół nie widziałem nawet przy mega bankrutach.! Można to było wszystko sprzedać do 0,20 tylko z głową a oni chcieli koniecznie zwalić kurs to nie był przypadek na moje ustawka..
Dnia 2015-02-15 o godz. 19:27 ~staragwardia napisał(a): > Dużo widziałem na giełdzie ,ale takiego pchania kursu w dół nie widziałem nawet przy mega bankrutach.! > Można to było wszystko sprzedać do 0,20 tylko z głową a oni chcieli koniecznie zwalić kurs to nie był przypadek na moje ustawka.. >
moze i ustawka wedlug mnie teraz pokonsoliduje 3-4gr nie odrazu odbije beda chcieli zniechecic teraz a to moze potrwac troche czasu ale to moje zdanie
Odbić powinno w piątek po takim naciągnięciu gumy. Ale lud bał się kupować przed raportem, Powiem więcej.Łapacze spadających noży wywalili ze strachu po 0,04zł w czwartek bojąc sie weekendu i raportu. Kto wytrzymał nawet jak kupił po 0,20zł powinien zarobić.
Dnia 2015-02-15 o godz. 19:51 ~wawa napisał(a): > Odbić powinno w piątek po takim naciągnięciu gumy. > Ale lud bał się kupować przed raportem, > Powiem więcej.Łapacze spadających noży wywalili ze strachu po 0,04zł w czwartek bojąc sie weekendu i raportu. > Kto wytrzymał nawet jak kupił po 0,20zł powinien zarobić.
czekamy co pokaze jutro ale wedlug mnie podtrzymuje bedzie bujac miedzy 3-4 gr zeby zniechecic i to moze troche potrwac,ale moze i twoja teza wawa sie sprawdzi oby:)))