• raport Autor: ~misiek [86.111.109.*]
    Po co była restrukturyzacja, skoro wzięli do grupy nowego bankruta Neokart, zero przychodów a 2 miliony długu, co za dziwne rzadzenie spółką, może mi to ktoś wyjaśnić.
  • Re: raport Autor: ~misiek [86.111.109.*]
    Gdzie są przychody za oddane dwa etapy z kontraktu 450 tys. ja ich nie widzę,na Integeo piszą, że są gotowi zawojowac rynek polski, jakoś tego nie widać, fantaści
  • Re: raport Autor: ~Kowalski [89.68.199.*]
    byłem bardzo zaślepiony dobrymi komunikatami spółki.Teraz bym nigdy nie kupił tego syfu z którego nawet nie jestem wstanie uciec.ŻENADA
    To jest syf, to jest jakiś cyrk, to jest kpina z akcjonariuszy, to jest kpina z GIS, to jest pseudozarządzanie.
    w raporcie prezio pisze, że prowadzone obecnie rozmowy z partnerami przyniosą w najbliższym czasie nowe zlecenia, on już wie, że te zlecenia będą i że to już niedługo, jest jasnowidzem, to jakaś farsa? Pisze, że poczynili kroki, które pozwolą na zwiększenie przychodów, a co za tym idzie i pewnie kosztów, tu sa ważne zyski szanowny panie, nie przychody, co to za bełkot
  • Re: raport Autor: ~Kowalski [89.68.199.*]
    Zrobili scalenie myslałem że będzie lepiej bo zeszliśmy z 2 ifx a tu jest jeszcze gorzej,wtedy szło to sprzedać a teraz oferta kupna poniżej widełek dolnych.Wper...się na minę i tyle.
  • Re: raport Autor: ~tomi [89.76.11.*]
    dobrze myślałeś, obrót będzie ale jeszcze trochę
  • Re: raport Autor: ~sprzedaj [89.76.11.*]
    sprzedaj
    Dnia 2015-02-15 o godz. 14:48 ~sprzedaj napisał(a):
    > sprzedaj

kolo pisze mi sprzedaj, chyba ślepy jesteś, a komu koleżko, he,he

to są chyba jakieś nieuki, albo amatorzy co nie potrafią prowadzić biznesu, no bo jak to wytłumaczyć, dostał nominację na prezesa,a spółki nie sprawdził?, kto bierze spółka z takim ujemnym kapitałem własnym, chyba tylko analfabeta
    chyba ktoś chce kupić 5 % spółki ale po 1 zł za akcje:)
    nie podoba się spółka to sprzedaj,

zejdziesz niżej z ceną to wyjedzą szybko
  • Re: raport Autor: ~jazda [89.76.11.*]
    zobowiązania jednostkowo spadły o 700 tys zł do 1,3 mln zł
    myśl co piszesz
    Dnia 2015-02-15 o godz. 15:04 ~jazda napisał(a):
    > zobowiązania jednostkowo spadły o 700 tys zł do 1,3 mln zł
    > myśl co piszesz

kapitał własny w ujęciu skonsolidowanym wynosi -3,7 mln. zł a zobowiązania wynoszą 4,3 mln. zł W 4 kwartale kontrakt za 135 tys. odebranie w listopadzie, zlecenia odebrane w grudniu 60tys.zł dwa etapy odebrane ze zlecenia za 410 tys. zł a przychody w raporcie za 4 kwartał to raptem niecałe 170 tys. nie widzisz tego
    zlecenia na ponad 400k zł jeszcze nie odebrali bo to w tym roku
    w zeszłym było mniej zleceń
    Dnia 2015-02-15 o godz. 15:20 ~tomi napisał(a):
    > zlecenia na ponad 400k zł jeszcze nie odebrali bo to w tym roku
    > w zeszłym było mniej zleceń

oddali dwa etapy prac, to powinno to byc ujęte, a całe zlecenia miało byćoddane w styczniu, tak samo jak te inne zlecenia z grudnia, jakoś nie widziałem komunikatu, strona www. bez aktualizacji, to kpina z akcjonariuszy

• Re: raport Autor: ~tuman [89.76.11.*]
    szanowny inwestorze, oddali dwa etapy ale w tym roku a to raport za IV kwartał zeszły rok!!! myśl!!!!!!!!
    Dnia 2015-02-15 o godz. 15:28 ~tuman napisał(a):
    > szanowny inwestorze, oddali dwa etapy ale w tym roku a to raport za IV kwartał zeszły rok!!! myśl!!!!!!!!

oddali dwa etapy w tamtym roku, drugi na początku grudnia 2014 roku , ślepy jesteś
  • Re: raport Autor: ~jednostkowyraport [89.76.11.*]
    patrz na dane jednostkoowe
    Dnia 2015-02-15 o godz. 15:22 ~jednostkowyraport napisał(a):
    > patrz na dane jednostkoowe

co mnie obchodzą jednostkowe gdzie aktywa obrotowe wynoszą 0zł!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: raport Autor: ~janek [89.76.11.*]
    najważniejsze aby nie było zobowiązań bo wtedy nie ma ryzyka upadłości
    potem kontrakty i przychody
    na końcu zyski

spokojnie
    kto im obejmie emisję po 5 zł, chyba tylko sam Czernecki, jak ma taki kapitał, a potem spłaci wierzycieli,ale musiałby chyba na głowę upaść, żeby to zrobić, po takich posunięciach i braku widoków na poprawę sytuacji finansowej spółki, która wszystko przejada, bo trzyma nieudaczników i nierobów
  • Re: raport Autor: ~pozdro [89.76.11.*]
    a czerneckiemu to dziękuj, że wszedł do tej spółki bo by już dawno była zdelistowana
[x]
GEOINVENT 0,00% 0,52 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.