człowieku czy ty wiesz ile ludzi przez twoje zagrywki straciło tu kasy jesteś jak chorągiewka na wietrze co dzień coś innego sprzedaż akcji wycofanie sprzedaż udziałów wycofanie co teraz nowego wymyślisz?
Witam napisz ile osob stracilo i jakie kwoty nastepnie odpowiem co tzreba zrobic, ale to juz jutro pozwolcie ze sie wreszcie wyspie, jestem niewyspany i glody.
Niestety ja stracilem, kupilem za 0,45, usrednilem po 0,39. Pozniej po 0,29. Wierzac w pana informacje, czaty na fc myslalem, ze wzrosty to kwestia czasu. Sprzedalem po 0,13:\
A jakby kazał rękę w ogień włożyć ! Też byście posłuchali ? LUDZIE uczcie się nie słuchajcie fałszywych proroków , ufajcie tylko sobie swojej wiedzy . Nauczcie sie czytać wykresów Stosując średnie ruchome , analizując RSI ,Sochastic , FF NIE MOŻNA stracić . PAMIĘTAJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pan Stonoga jest bardzo nieżetelny człowiek i naiwny .Obiecał publicznie w internecie ,że odda za darmo lokal w Zamościu.Nasze stowarzyszenie pomagające dzieciom sierotą i bezdomnym matkom zgłosiło się do Pana Stonogi i po kilku rozmowach mimo obietnic Pana Stonogi ,że zadzwoni z dnia nadzień zbywał nasze stowarzyszenie i nie dotrzymał słowa.Po zatym jest bardzo naiwny myśląc ,że będzie robił takie akcje udostępniając różne informacje że uzyska poparcie szerokich mas ludzi i że osiągnie sukces polityczny.Nie znam Pana Panie Stonoga, nie wiem czy jest Pan mądry czy głupi, ale wiem jedno Panie Stonoga nie tędy droga w Polsce.Monika Socha