Został z ręką w nocniku i bez papieru omazany cały w g .... . Przykro że zmuszony będziesz kupić po wyższej cenie bo tutaj będą przez kilka dni widły. Pozdrawiam.
Widly? Chyba dolnego, nikt tego smiecia nie bedzie chcial kupic. Ulica nawet nie spojrzy na ten maras. A ja sam nie mam akcji tego gniota i go nie kupie nawet za 2zl.
hehehe ....wy bierzecie powaznie to co on pisze????????panowie nie robcie jaj...im ciekawszych komunikatow ze spolki tym wiecej takich wpisow bedzie...wielu umoczylo na NC lub stracila wszystko...dlaczego inni by mieli zarabiac? stad takie wpisy hehe
"Sredni ten raport, realizacja zyskow i spadacie na 1zl. Brak perspektyw...".
Bardzo podoba mi sie madrosc kolegi. Brak perspektyw powaidasz? Chyba z rozpaczy ze nie masz papiera zawiazales sobie wokol szyji wezel gordyjski wlasnym jelitem - i tu sie zgodze BRAK PERSPEKTYW! NAtomiast co do faktow to jestem gleboko przekonany iz wspolpraca z Microsoftem jest ogromna perspektywa jak i poniekad wyroznieniem dla Makolabu. Jesli jednak bardzo prosisz to odsprzedam ci troche w promocyjnej cenie np: 5,50 deal? Cierpliwosc jest darem