to będzie wydmucha a gotówka w kasie jak to bywa dziwnym sposobem zniknie ???? jak ktoś uważnie przeczyta raport to będzie wiedział o co idzie gra lepsze pare grosze za akcje niż 0.
Główna działalność Grupy Colomedica jest prowadzona przez spółki zależne: FunApp, dostarczająca przede wszystkim rozwiązania informatyczne, Naszacukrzyca.pl – dostarczająca kompleksowe rozwiązania wspierające diabetyków i ThinkMedica - skupiająca grupę marek specjalizujących się w sektorze healthcare, w tym: public relations dla sektora zdrowotnego (HealthThink public relations), organizacja eventów medycznych dla pacjentów i pracowników firm (Mobilne Badania), dystrybucja sprzętu medycznego, a także koordynacja profesjonalnej platformy internetowej, będącej bazą wiedzy z zakresu bezpłatnych badań i eventów medycznych.
info z raportu
Raport obejmuje wynik jednostkowy Colomedica S.A. Emitent postanowił o niesporządzaniu skonsolidowanego sprawozdania finansowego Grupy Colomedica S.A. z uwagi na utratę kontroli nad spółką zależną ThinkMedica Sp. z o.o.
nie dajcie się okraść co z tego ze kupisz nawet po 0,01 jak nikomu tego nie sprzedasz
spółek które kosztowały kiedyś kilka złoty a teraz kilka groszy czy kilkanascie jest na naszej giełdzie 90% i oczywiście tyle samo biedniejszych graczy.
prawda jest taka ze to trup,w piątek już było widać brak zainteresowania raport każdy czytał i .....3,2,1 i papier zostaje Wam na pamiątkę głupoty pozdrawiam naganiaczy wawa- człowieku wyśpij się,zjedz,idź na spacer.... wtopiłeś pogódź się-nie namawiaj innych no chyba że masz płacone za nagonke
ja tak dałem się zrobic na certusie raz wpadło trochę po 1,98 i opyliłem po 3,50 myślałem że to mega zarobek.
dziś jak patrze na tego certusa który nigdy nic nierobił i miał 100 trupów w szafie to mnie szlag trafia że akcje chodzą po23 zł.
oczywiście może tak być że podbiją do 5 i znowu sru no ale ja nie oddam nawet jak spadnie do 1 gr tyle już jestem w plecy że 2gr nie robią na mnie wrażenia.
Dnia 2015-02-14 o godz. 09:10 ~rp napisał(a): > to będzie wydmucha a gotówka w kasie jak to bywa dziwnym sposobem zniknie ???? jak ktoś uważnie przeczyta raport to będzie wiedział o co idzie gra lepsze pare grosze za akcje niż 0. > > Główna działalność Grupy Colomedica jest prowadzona przez spółki zależne: FunApp, dostarczająca przede wszystkim rozwiązania informatyczne, Naszacukrzyca.pl – dostarczająca kompleksowe rozwiązania wspierające diabetyków i ThinkMedica - skupiająca grupę marek specjalizujących się w sektorze healthcare, w tym: public relations dla sektora zdrowotnego (HealthThink public relations), organizacja eventów medycznych dla pacjentów i pracowników firm (Mobilne Badania), dystrybucja sprzętu medycznego, a także koordynacja profesjonalnej platformy internetowej, będącej bazą wiedzy z zakresu bezpłatnych badań i eventów medycznych. > > info z raportu > >Raport obejmuje wynik jednostkowy Colomedica S.A. Emitent postanowił o niesporządzaniu skonsolidowanego sprawozdania finansowego Grupy Colomedica S.A. z uwagi na utratę kontroli nad spółką zależną ThinkMedica Sp. z o.o. > > nie dajcie się okraść co z tego ze kupisz nawet po 0,01 jak nikomu tego nie sprzedasz
Święta prawda! Jak się nie umie czytać, to lepiej wogóle tego nie robić. Spekuła weszła plus osoby umoczone po 20 gr. i liczą na mega podbitkę żeby wywalić papier toaletowy. Powód wzrostów - bo oni chcą, ha ha Podejrzewam, że i tak już nikt nie wierzy w te ich herezje o wzrostach.
Pamiętaj pewna to jest śmierć i podatki a reszta to niewiadoma - i tak samo Ci co piszą o mega wzrostach jak i o 1 gr gówno wiedzą a tylko przypuszczają albo tak chcą i tak powinni kończyć swoje wypowiedzi - to by było fer
Zgadzam się w 100% Ja kupiłem więc oczywiste jest że zyczę spółce i posiadaczom aby walor wrócił.... wrócił na swoja cenę 4zł.Wrócił tam gdzie miesiąc temu kurs był !