To si e nazywa WYPARCIE, Żaden się nie przyzna, że wtopił kupę kasy. Nawet nie liczą ile stracili. Dlatego taką agresję wzbudza ktoś kto wkleja wykres z takim wodospadem . W desperacji gotowi są gloryfikować tego, który ich do tej ruiny doprowadził, za obietnicę dostępu do okruchów spod pańskiego stołu.
TAKI SAM MECHANIZM WYPARCIA DZIALA NA PEOWSKIEGO WYBORCE. ZOBACZCIE TYLKO... :
NIE DOTRZYMALI ZADNEJ Z DANYCH OBIETNIC ZABRALI OFE ZNISZCZYLI PRZEZ TO GIEŁDĘ DOPROWADZILI DO RECESJI WYKONCZYLI SREDNI BIZNES PODWYZSZYLI VAT I WSZYSTKIE PODATKI POSREDNIE KTORE SIE DALO PODWYZSZYLI WIEK EMERYTALNY WYPUSCILI BANDE URZEDNIKOW NA KAZDEGO KTO ZACZNIE DZIALANOSC GOSPODARCZA PRZEDSIEBIORCA = ZLODZIEJ...
I CO ?
I KLASYCZNY WYBORCA PEO WSZYSTKO WYPARL ; ))) TAK JAK NA GIELDZIE ; ))
KLASYKA
DLATEGO WIEKSZOSC JEST BIEDAKAMI A NIELICZNI MAJĄ TYLE KASY ŻE MOGĄ WAS ZA DARMO EDUKOWAĆ !!! ; )))
SLUCHAJCIE SIE NAJLEPSZEGO ANALITYKA W TEJ CZESCI EUROPY TO PRZYNAJMNIEJ OGRANICZYCIE STRATY !!!
A CO ZROBICIE JAK JUTRO BĘDZIE NA MINUSIE!? HA HA HA JA WIEM CO ZROBICIE! SIUSIU ZE STRACHU HAHA A TRZEBA BYŁO SIĘ MNIE SŁUCHAĆ! JESTEM JEDNYM Z NAJLEPSZYCH ANALITYKÓW W TEJ CZĘŚCI EUROPY! POZDRAWIAM.
Wówczas natychmiast kupię jak masz do sprzedania to dawaj tak ze 20tys szt - ale ty masz pewnie 200szt ,ale fajnie że tacy analitycy istnieją nawet w przedszkolu
Może dlatego ze Rada Dyrektorów skupi 10, zatem stopa redukcji bedzie między 90 a w najlepszym przypadku 75% a na giełdzie sprzeda się 100 procent posiadanych akcji. Ja jestem tu od poziomu 2.27 i widzę ile żółci wylewaja Ci co kupili powyżej 3, 4, 5 itd. Ale proponuje się opanować bo reakcje rynku zobaczymy poniedziałek-środa. Potem wyniki skupu i reakcje akcji po skupie. Sądzę że wielu z Nas zarobi, gorzej że apetyty nagle widzę macie niczym rekiny.
Redukcja nie może być większa niż 80% i bedzie taka jeżeli Tuorowie i fundy będą sprzedawać, nawet jeżeli nie wszyscy wezmą udział to pozostali wysypią na Maxa. Po operacji będzie wiadome kto zmniejszył udział Czy po 10 marca będą wyścigi po zakup akcji zobaczymy....
A i zapomniałem wspomniec, ci co nie maja udaja ze sie martwia i nie chca miec. A tak naprawde z rana beda siedziec i kwiczec z czerwonosci ze nie maja.