W firmie nie zaszły żadne niepokojące zmiany, raport to ewidentnie wyklucza.CLO ma pomysł na biznes, a rok 2015 ma być przełomowy. Natomiast teksty o upadłości nadają desperaci bez akcji zarówno ci oczekujący jak i pieniacze którzy pod wpływem nagonki opuścili pokład ze stratą. To firma z przyszłością ale nic od raz. Często sukces rodzi się w bólach. Co do obecnej wyceny uważam ją bardzo "kontrowersyjną". Pozdrawiam.
podejrzewam że tutaj ktoś ma skrzętnie zaplanowany scenariusz ,zwalić papier z 4zł na 4gr mistrzostwo świata tymbardziej w tak krótkim czasie ciekawy jestem jaka średnia sprzedaży im wyszła za te 10 milionów akcji ,zaczynając od 4 zł kończąc na groszach myśle że około 1zł pewnie im wyszło czyli podsumowując 10 000000 akcji po 1zł daje tyle samo w kasie czyli 10 baniek ,teraz ten sam pakiet mogą odkupić już nawet nie jako towarzystwo a nawet prywatnie na kilka słupów za 1milion ,biorąc pod uwagę zakup tych 10 milionów akcji nawet parę milionów wcześniej to i tak są na plusie ,teraz kupią sobie akcje za grosze i jeszcze żeby było smieszniej pójdzie info że jest zamówienie na produkt to akcje pójdą na kilkanaście zł ,i to dopiero będzie dla nich wisienka na torcie z wieloma zerami na koncie.Wydaje się że to wszystko jest zmowa kilku bądź kilkunastu kolesi bo jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o PIENIĄDZE. Teraz solidarnie ci co kupili powinni ustawić sprzedaż powyżej 1zł ,ale byłyby jaja jak do 1zł arkusz byłby prawie pusty.
Zwróćcie uwagę ze w spółce nic takiego się nie wydarzyło co by uzasadniał spadek z 4 zł na 4 grosze poleciały spółki z portfela PTI taki zastal table o i reszta tu samych inwestycji długoterminowych mają ponad 12 milionów
Coś mi się wydaje że PTI ma powazne kłopoty bo to na ich spółkach portfelowych doszło do masowej wyprzedaży Demolen ,Edison, Colomedic, Tableo(na którym wcale nie ma tragedii w raportach!!!). Pecha mieli właściciele akcji w których PTI miało udziały bo walili bez wzgledu na cenę jak desperaci (czas na refleksje i opamiętanie przyjdzie powoli....) Ciekawe jaki problemik ma PTI ???
To raczej PTI ma problem może kasy potrzebowali jest komunikat wiec juz nie powinni sypac na kupnie jest 8 milionów nie dajcie się o głupic naganiaczom gdzie ta upadłość szybko spadło szybko wzrośnie
wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dlatego pakuję do 0,30 groni i liczę na kilka zł 12,5 MLN A KAPITALIZACJA 1,7 MLN ŚMIECH NA SALI PTI WYWALIŁO TERAZ ZBIERA SAMO ALE JUŻ JAKO INNY PODMIOT ....
DZIĘKI XTB-X POSŁUCHAŁEM I ZARABIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!