Zamówienia oczekujące na wyprodukowanie New Dragon Electronic Limited otrzymał kolejne zamówienia, których łączna szacunkowa wartość wynosi ok. 550 000 USD, zdecydowana większość tych zamówień zostanie wyprodukowana w pierwszym kwartale 2015 r. Wartość zamówień z Hiszpanii wynosi 60 000 USD Wartość zamówień z Polski wynosi 385 000 USD Wartość zamówień z Węgier wynosi 104 500 USD
New Dragon Electronic Limited otrzymał zamówienia, których łączna szacunkowa wartość wyniosła ponad 1 600 000 USD, większość tych zamówień zostanie wyprodukowana w pierwszym kwartale 2015 r. Wartość zamówień z Hiszpanii wynosi blisko 200 000 USD Wartość zamówień z Polski wynosi 1 100 000 USD Wartość zamówień z Węgier wynosi 104 500 USD Wartość zamówień z Chile wynosi 78 750 USD
Przychody w IV większe niż w 3 pozostałych kwartałach a o zysku nie wspominając. Poza tym zobaczcie na mikroskopijne zadłużenie w stosunku do generowanych tu przychodów.
A zysk ze sprzedaży to ładnych parę mln za jeden kwartał- tyle mniej więcej ile kapitalizacja na gieldzie - 7 mln. No nieźle zjechali spółkę
Rynek musi odebrać obecną sytuacje na Vedii pozytywnie. Zobaczymy na ile wystarczy optymizmu. Wiemy już po co były słupy blokujące wzrosty. Chyba jednak i tak za wiele nie odebrali. Raporty finansowe za ten rok też będą pobudzały do inwestowania w ten papier. Spodziewany ładny rajd na spółce w najbliższym czasie.
Ten raport to jakis kosmos. Spodziewalem sie dobrego a ten zaskoczyl mocno na plus. Nie sadze zeby nawet jakies slupy zatrzymaly teraz potezne wzrosty.
Już pisałem, że wyzbyłem się połowy akcji na początku tygodnia. To był błąd teraz to wiem. Zobaczymy po ile odkupie. Mam cichą nadzieję na jakieś 30gr. Wiem, że będzie ciężko ale może coś zostanie na sprzedaży do poniedziałku.