Należy zaznaczyć, iż w katalogu zobowiązań krótkoterminowych i3D na koniec IV kwartału 2014 roku (poza zobowiązaniami finansowymi w postaci kredytów, pożyczek i obligacji na kwotę ok. 4,9 mln zł) znajdują się także zaliczki otrzymane na dostawy w kwocie ponad 0,5 mln zł oraz zobowiązania (zapadalne w ciągu 12 miesięcy) związane z ratami płatności za zakup lokalu pod nową siedzibę, leasingiem zwrotnym podłóg interaktywnych oraz kredytem na samochody zakupione w 2014 roku na potrzeby zespołu sprzedażowego (łącznie również ok 0,5 mln zł). W pozycji zobowiązań handlowych znaczną część na koniec okresu sprawozdawczego stanowiły zobowiązania wobec dostawców w ramach projektu realizowanego dla mBank (płatność od klienta za faktury wystawione przez Spółkę w grudniu ubiegłego roku nastąpiła już w I kwartale roku bieżącego, co spowodowało „skumulowanie” nieuregulowanych zobowiązań na dzień bilansowy). I jeszcze jedno przez ostatnie 3 miesiace przemielilo sie prawie 400 k akcji w poziomie 1,2 do powiedzmy 0,7.[kto to odebral skoro wszyscy sprzwdawali bo ja nie.Mam co prawda 4k ze srednia 0,9]. Raport kiepski nie ma co ukrywac.Ale nie na takich spolkach byly juz jazdy.
jeszcze jedno nie interesuje mnie naganianie na spadki czy wzrosty kazdy odpowiada za swoja kase.Zastanawia mnie jednak to kto mielil i odbieral papier,bo w kosmos on nie odlecial.A co bedie to zobaczymy,dobrej nocy