jakby analitycy umieli wszystko w 100% utrafić to by nie byli analitykami tylko najbogatszymi ludźmi na świecie podtrzymuje wybicie z trójąta, zmienił się wyląd trójkata, ale narazie formacja trójkata jest utrzymana, wiec wybicie powinno byc, oczywiście jesli spółka nie puści jakiejs fundamentalnie złej wiadomosci, patrzac na zachowanie się kursu mozna powiedzieć, ze wszyscy czekaja na jakąś pozytywną wiadomość, brak wiadomości powoduje, ze niektorym puszczają newry
a Ty do okulisty ...., a póxniej do papierniczego a najpierw sprawdź w książce do matematyki do I klasy szkoły podstawowej, jak wygląda trójkąt, póxniej idź do papierniczego kup sobie linijkę ołówek I gumkę, póxniej kup książkę do analizy technicznej, później wydrukuj sobie wykres MIT za ostatnie pół roku, znajdź w książce do analizy technicznej opis formacji trójkata, weź linijkę połącz ostatnie szczyty I dołki na MIT I tobie wyjdzie napewno koło, a mi wychodzi trójkąt Jak to zrobisz dużo się dowiesz o otaczajacym Cię świecie Udanych zakupów I wrażeń itd.
możesz zajmowac się czym chcesz, ja tutaj pisze co mysle, jak kazdy, jak masz cos konstruktywnego do dodania to dodaj np. nie zgadzam sie z analizą szwejka ponieważ to I to ....., lub nie jest to formacja trójkata tylko flagi itd dodawaj chlopie co chcesz, a takie gadanie, ze ja coś przwidywałem a to się niesprawdziło lub ze ktos powinien zajmowac sie stolarka to sobie pisz ale nie do mnie, jak czekujesz tutaj pored, w którym momencie wejsc czy wyjsc to ja tobie radze wycofaj sie z gry na gieldzie bo daleko nie zajdziesz