3 najbliższe noce będziecie mieli spokojny i błogi sen, bo wierzycie w kredyt i że cena akcji poszybuje na kilkanaście zł - widziałem prognozę 17 zł ale to tylko 3 noce pozdrawiam
wydaje mi się, że spółka która ma 70 tys zł przychodów rocznie - czyli mniej niż moja żona i zysk 4 tys zł czyli tyle ile jest warte moje auto bo ja jestem bezrobotnym
to taka spółka powinna być warta więcej niż 3 mln zł ja swoją żonę wyceniam na więcej i nie oddałbym jej za 3 mln zł - chyba, że na 3 tygodnie, góra 3 miesiące
Dnia 2015-02-15 o godz. 21:29 ~mat-fiz-chem napisał(a): > wydaje mi się, że spółka która ma 70 tys zł przychodów rocznie - czyli mniej niż moja żona > i zysk 4 tys zł czyli tyle ile jest warte moje auto > bo ja jestem bezrobotnym > > to taka spółka powinna być warta więcej niż 3 mln zł > ja swoją żonę wyceniam na więcej i nie oddałbym jej za 3 mln zł - chyba, że na 3 tygodnie, góra 3 miesiące >
To uważaj bo tam gdzie byś ją oddał nawet na 3 dni mogłoby się jej spodobać i nie wróci do ciebie :) Jak to mówią żony i samochodu się nie pożycza.
Wcale sie nie dziwię wawa, że bys nie oddał swojej żony tym bardziej że musi pracowac na nieroba. Pytanie tylko kiedy jej sie to znudzi a wtedy to juz sam wiesz co cię czeka.
dbam o nią, rano robię kanapki i sałatkę w pudełko później gotuję zupę wegetariańską i kotlety sojowe, później sam wyskakuję na golonkę i piwo, jak wraca z pracy to podaję zupę i smażę te paskudne kotlety sojowe i zaczynam przygotowywać sałatkę owocową na wieczór choć ciągle mi mówi, że to ma być owocowo-warzywna i ciągle nie wiem co z czym połączyć
może pomożecie bo nie wiem jak to jutro po sesji przygotować
Dnia 2015-02-16 o godz. 01:15 ~stokrotka napisał(a): > Dnia 2015-02-15 o godz. 22:55 ~mat-fiz-chem napisał(a): > > dbam o nią, > > rano robię kanapki i sałatkę w pudełko > > później gotuję zupę wegetariańską i kotlety sojowe, > > później sam wyskakuję na golonkę i piwo, > > jak wraca z pracy to podaję zupę i smażę te paskudne kotlety sojowe > > i zaczynam przygotowywać sałatkę owocową na wieczór choć ciągle mi mówi, że to ma być owocowo-warzywna > > i ciągle nie wiem co z czym połączyć > > > > może pomożecie bo nie wiem jak to jutro po sesji przygotować > > Zainwestuj w Dependa to schabowe bedziesz wpierdalal >
)))))))))))))))))))
narazie to ledwo na te sojowe z dependa wystarcza ))))))))))))))))))))