podaję dowody na to co ty napisałaś i wpakowałaś na minę tych kolesi : Inwestor (Graham) Wawa i kogo jeszcze?
Autor: ~MSX [176.97.81.*]2015-02-07 18:44 Jest pewna spółeczka, w którą się wpakuję w przyszłym tygodniu Zysk 200-300% a może więcej pewny Niedługo ogłoszę Wam jej nazwę
a ty z gruszki ni z pietruszki
Autor: ~lilka [5.173.64.*]2015-02-07 19:27 Złociutki, ty najpierw zejdź z wideł na Ubt po 35gr i uwolnij jakikolwiek kapitał stamtąd, a dopiero potem nawijaj o Colomedica :D Są cwansi na giełdzie od ciebie, zrozum to wreszcie.
Jesteś ekspertem od inwestowania Kurs można sprawdzić, w tym dniu był po 20 groszy
Autor: ~lilka [46.113.181.*]2015-02-13 15:32 Jak chcesz zachować resztki męskiego honoru to zacytuj, co pisałam w kolejnych postach. Pisałam DOKŁADNIE, że nie wejde w Colomedica dopóki obroty sie nie wygaszą. I nie manipuluj moimi postami bo robisz sie żałosny. To że wszyscy polecieli na Colomedica to sie nazywa naturalna selekcja.
Znudziło ci sie już klepanie wątku za wątkiem na Sunexie, bo te twoje "Sunex gotowy do odpału!" powoduje tylko, że Sunex jest już poniżej 1zł. Żal mi ciebie, p;ocieszenia przyszedles szukać na infoscope. Aż mi cie szkoda.
to nie jest ważne czy masz czy nie masz papieru, bo i tak sie nie przyznasz Jednak nie wiem co ci panowie o tobie myślą, że im podpowiedziałaś o perełce przy 20 groszach
Autor: ~lilka [46.113.181.*]2015-02-13 15:38 oooooo widzę, że towarzystwo sie schodzi do matecznika! :D Cały tydzień nikogo tu nie było, wtapialiście wszystkie swoje oszczedności w Colomedica, w Sunex, w Ubt i w jeszcze bardziej cudaczne twory i nagle dzisiaj co? wszedzie wisicie na hakach i przyszliście się pocieszyć na infoscope, bo tutaj mieliście swój ostatni zysk? Jesteście ŻAŁOŚNI!
Ciesze sie że wtopiliście na tych swoich "perełkach", oby tylko nauka nie poszła w las. Kupienie Colomedica po 0,20zł gdy walili akcjami na mega obrotach to była najwieksza głupota giełdowa. Ale nauczke macie na całe giełdowe życie, mam nadzieje...
Pozdrawiam serdecznie, całuję was moje wisielce na hakach, poszaleliście cały tdzień to teraz trzeba odpocząc. Miłego weekendu "rekiny giełdowe" na hakach.
Ona teraz się wykręca, że nie proponowała spółki Baba bez skrupułów Nie przyjdzie tutaj, bo się boi
Wawa a ten papier po 0,2-0,3 i jest osrany za będzie musiał isćdo roboty na kasę do biedronki dlatego się tak udziela namawiał do kupna już jak było po 0,23 na forum infoskopie ze to taka super okazja
ha ha dokładnie On to musi być umoczony, współczucia. Jak to "coś"odbije na 5 gr. to i tak wyjdzie mega akcja spekulacyjna. Pisanie tutaj o 10 czy 20 gr. jest jakąś herezją, utopią