w tej kwestii giełda działa dosć sprawnie, nie chce mi się szukać komunikatów z wczesniejszych zawieszek innych spółek, ale powiedzmy do środy po sesji powinno być wszystko wiadomo, ryzyko jest takie że jak zawieszą to już raczej nie będzie odwieszenia. Można powiedzieć że ostatnie dni bezpiecznego handlu bo później zostaną tylko zabawy na TKO, a jeśli raport się pojawi to jest szansa na odbicie, osobiście nie podjąłbym takiego ryzyka, wolę spać spokojnie, już przez to przechodziłem na innych spółkach, niepotrzebny stres, naprawdę nie warto.
leszcze same na forum obstawiać to sobie możecie w kasynie ewentualnie u bukmachera nałapali po 50 gr. sprzedali ze stratą i teraz bankrut zawieszenie notowań itd.
i kto tu jest matołkiem, troszkę elementarnej wiedzy i uniknąłbyś straty 100% zainwestowanego kapitału w tą spółkę oraz zszarganych nerwów, bo raczej są marne szanse na powrót do notowań, bo nikomu się to nie opłaca. Jeszcze dzisiaj 100noga uratował 50% kapitału sprzedając swój pakiet. Giełda w tym przypadku powinna była zawiesić notowania przed sesją żeby ludzie nie kupowali tych akcji pod wczorajszy pseudo raoprt
i czego straszysz graham podadzą raport i następnego dnia odwieszą myślę że ważniejszy jest fakt iż mamy nowego na pokładzie i ciekawi mnie jakie będzie otwarcie po odwieszeniu tu jeszcze wszystko zdarzyć się może