napisze tak, jak nie dacie rady zjesc tej mega podazy po 23 i nikt nie kupi choc 1 sztuki po 24 na zamkniecie dnia i wykres tygodniowy nie zamknie sie na min 24 to bedzie sygnal sprzedazy
i w zasadzie wiecej ludkow sie przylaczy do sprzedawania, a ze juz nikt nie kupuje to bedzie ruch w dol do wsparcia na 17 ... i prozne beda pozniej zale i wyzwiska na forum
wiec jak chcecie dalej udawac ze wszystko jest ok fine i good i tak ma wlasnie wygladac wykres to bierzcie pedzle w rece i do roboty bo inaczej wyjdzie ... 17 i nie bede juz chciec kupic po 20 tylko wlasnie po 17 na wsparciu
Dnia 2015-02-13 o godz. 12:04 ~xtd napisał(a): > napisze tak, jak nie dacie rady zjesc tej mega podazy po 23 i nikt nie kupi choc 1 sztuki po 24 na zamkniecie dnia i wykres tygodniowy nie zamknie sie na min 24 to bedzie sygnal sprzedazy
to przerażające co piszesz chyba się schlam z rozpaczy :)
a tak w ogóle to analizy AT zostaw profesjonaliści michałkowi buahaha
Dnia 2015-02-13 o godz. 12:52 ~xtd napisał(a): > ale Michal przestal podawac sygnaly > i sam nie wiem czy to kupic czy nie
jeżeli kupowałeś po jego sygnałach tzn że jesteś już bankrutem heheh jeżeli sprzedawałeś po jego sygnałach kupna to jesteś na zero oto miszcz michałek i jego spekuła z fluida buehłehłehłe
nie tak do konca ... bo np na ubocie reagowalem o wiele szybciej i tam sporo zarobilem, niewazne ze kurs jest w czarnej d fakt ze na lapaniu spadajacego noza ale jednak sie oplacilo
tym razem :)
dobra spadam na narty poki nieg lezy i tak widze ze nie zamknie sie to po 24 wiec szkoda obserwowac
jak nie pokaza "upadlosci" w wynikach i straty 600 tysiakow to i tak za 2 tygodnie kupie to po 17 patrzac po marazmie
co to za teorie spiskowe ?? jeden pisze że kupił a nie sprzedał niżej i jest bankrutem drugi że 17 to ostatnie wsparcie którym to wcale nie jest chyba że psychologicznym.. jakieś spekuły z przed roku przywołują jakby to było na teraz.. normalnie kogiel mogiel a każdy jest zarobiony a tu jest tak jak miało być na papierze w całym tym miesiącu czyli kaszana i mało tego bo w marcu tak samo przewiduję jak jest teraz ))
pisałem że się należy a nie że będzie..he he poza tym u mnie 900 % na certusie i 90% na ubocie do góry a u ciebie minus i kto tu jest nieudacznikiem ?? ))))))))))))))))))))))))))))))))))..posiedz tu jeszcze 2-3 lata bez możliwości wyjścia to może zmądrzejesz..
nie było tu takiego wzrostu.. a ja podawałem na bieżąco ale oczywiście wierzyć nie musisz .. natomiast faktem jest że tu jesteś na minusie i to jeszcze bez możliwości wyjścia..i tak 2-3 lata traderze..))))))))))))))))))))))))))))
jak już to ugrałem a nie zarobiłem.. .a swoją drogą to już awansu się doczekałem bo niby miałem 100 szt a teraz pakiet za całe 2 tysiące ..))))))))))))) ja gram na kilku spółkach o niektórych nawet nie piszę ale ostatnio zrobiłem małą pokazówkę i wierz że at i stop losy dają porządną stopę zwrotu i tego tu nie ugrasz.. poza tym jak już wiele razy pisałem kurs ari 21 czy 51 to dla mnie to samo.. dlaczego ??
posłuchaj mnie miszczuniu takich jak ty jest na forach na pęczki, zakompleksione miernoty z 2 tys zł na koncie, pewnie wyłudzone z renty babcinej takie łajzy się kręcą po wielu wątkach i zawsze mają kupione na dołku i sprzedane na górce rzecz w tym że ja osobiście mam w du pie czy zarobiłeś 900% czy 100000000% czy straciłeś 99%, takie coś jak ty jest dla mnie jedynie tłem, folklorem giełdowym, żeby nie powiedzieć wprost - truchłem w samym zeszłym roku pisałeś tu o ok 50 sygnałach kupna, za każdym razem cię wyśmiewałem i żaden, powtarzam żaden z tych twoich urojonych sygnałów się nie sprawdził więc daruj sobie brednie że gdzieś tam zarobiłeś 900% bo jesteś po prostu żałosny
wszystko co ja pisałem o ari idzie jak po sznurku, wiosną 2014 napisałem że minimum rok kichy i co mamy? rok kichy! teraz piszę otwarcie, że 2015 zakończy się wyżej niż cena emisyjna
a twoje żałosne brednie, sorry - szpital psychiatryczny - tam mogą ci pomóc