• nowa emisja motywacyjna Autor: ~gry [77.254.201.*]
    Zarzad z nagradzaniem prawie darmowymi akcjami mocno przesadza.
  • Re: nowa emisja motywacyjna Autor: ~flugo [89.191.154.*]
    stworzyli firme od podstaw, akcje od debiutu 300 %. brałem w ipo na nc- jestem zadowolony z inwestycji- uwazam, że zarząd wykonał to do czego zobowiazał sie w memorandum
  • Re: nowa emisja motywacyjna Autor: ~hhh [88.156.136.*]
    ta spółka to perła w koronie :-) pięknie się rozwija, a przed nami skokowy wzrost zysków :-)
  • Re: nowa emisja motywacyjna Autor: ~Mr [78.10.164.*]
    czyżby? Potężna konkurencja buduje właśnie drugi zakład recyklingu na Śląsku. Materiału mało - zakład w Lublińcu pracuje ledwie na 1 zmianę... Pociągnie wyniki. Część mocy (ok50%) w zakładzie w Wyszkowie zredukowana - maszyny wywiezione nie wiadomo gdzie (Litwa/Estonia?) zacznie się wojna cenowa o stłuczkę;) Rhenus Recycling wyssie ją całą bo ma kase i płaci na czas...
  • Re: nowa emisja motywacyjna Autor: ~gry [77.254.142.*]
    Nie wiem w jakim celu chcesz zdyskredytowac moja firme ,faktem jest ze gubo mijasz sie z prawda, wszystkich zainteresowanych zapraszam na walne tam dowiecie sie wiele ciekawych rzeczy .Mozliwe ze czesc dobrych wiadomksci opublikuja niedlugo w prasie.
  • Re: nowa emisja motywacyjna Autor: ~mr [78.10.164.*]
    nie chcę dyskredytować;) pisze tylko to co wiem i co jest faktem. Dlaczego nie publikujecie raportu o przejeciu silesii? jako akcjonariusz chciałbym dowiedzieć się czegoś o tej transakcji. Ze słyszenia wiem, że zapłaciliście dużo tylko nie wiem za co. firma ta była i tak na skraju upadku. Nie wiem czy uokiku nie powinniście o to zapytać. Dlaczego sortujecie szkło od 7 mm w zakładzie w Lublińcu skoro macie niby cuydowany patent na 3mm?:) Silesia robiła od 4mm całkiem standardowymi maszynami (takimi jak Wy). Poza tym nigdzie się nie pojawiacie w raportach jakościowych w czołówce więc jakim cudem wasze zakłady sa "najlepsze w europie"?:)
    Rhenus w Pile ma porównywalną, cały czas inwestuje i najlepiej ją prowadzi. Musicie zatrudnić jego szefa to wam pokaż jak się robi recykling szkła.
    I dlaczego na konferencjach zarzucacie wszystkim poza Krynicki, że są szarą strefą?
    Ludzie z branży zdali taką relację z konferencji w KIGO. Adam Krynicki niech lepiej trzyma nerwy na wodzy, bo może się skończyć niedobrze takie pomawianie. Rhenus is coming!:)
    Jeszcze raz powtarzam ,jestes dociekliwy ,masz pytania ,na walnym zaspokoisz swoja ciekawosc, na forum nikt z firmy nie bedzie z Toba dyskutowal.Jedynie co rzuca sie w Twoich wpisach to tendencyjne domniemania oparte na tym ze gdzies cos dzwonilo ale do konca nie jestes pewny, nie znasz przyczyn a swoje ,,fakty " negatywnie interpretujesz.Zapewniam ze firma dobrze sie rozwija a jedynym zmartwieniem szefa moze byc ,, nowy duzy wspolnik".Ktos pozbieral akcje pracownicze i je odpowiednio ..... ,,rozproszyl''.To ze fundusze graja to zadna nowosc ale tu moze chodzic ocos innego. Ostatnia korekta kursu jest wykorzystaniem techniki ale jej obroty wskazuja tylko na mydlenie oczu.

akurat kolego na branży to ja się znam równie dobrze jak twój szef. I nic mi nie dzwoni. Kupiliście Silesie Recycling - w zeszły poniedziałek zakład został zamknięty. Rhenus buduje sortownie i to jest fakt. I będzie to coś czego branża w Europie jeszcze nie widziała ;)
    a plotki o zainteresowaniu Sibelco wejściem w Krynicki to raczej między bajki włóż. I o jakią tendencyjność Ci chodzi? porównuje suche fakty, no chyba, że gdzieś się mylę?
    - rentowność niższa niż konkurencja
    - kupiliście silesie za dużą kasę a raportu nie ma
    - Lubliniec ledwo zipie - nie macie szkła
    - jakościowo nie jesteście liderem
    - sądzę, że Wasze podejscie i zbytnia dominacja ws tej chwili zemści się w przyszłości;)
    giełda mało mnie obchodzi - mam 1 akcję;) i nie rozumiem tych zależności między kursem akcji. Wiem za to, że Enron i Grecja przed klapa miały świetne ratingi;)
    A i nikt się nie zajmuje waszą spółka bo to branża niszowa i kit można ludziom wciskać

Taak Silesie kupiono by stracic pieniadze? Zamknieto zaklad , nic sie nie dzieje? Wierutne klamstwo ! Akuratnie jest szczegolowy plan na nowy zaklad i wiele ludzi juz pracuje nad reorganizacja produkcji i wymiana parku maszynowego , tego nie zrobi sie w jeden dzien.Sugestia o tym ze Krynicki nie jest terminowym i uczciwym platnikiem tez jest wyssane z palca bo akuratnie slynie z rzetenosci.Efektywnosc produkcji gdy sie duzo inwestuje tez moze byc mylna, firma podpisala szeref intratnych umow na dostarczanie stluczki i konkurencja wcale nie bedzie miala latwo. Prawdopodobnie niedlugo opublikowany zostanie plan na ten rok wraz z opisem nowych inwewtycji . Na temat konkurencji nie bede pisal bo wszedzie istnieje i daje motywacje do lepszej pracy , szefostwo caly czas pracuje nad podniesieniem oplacalnosci produkcj , zapewniam ze ma wiele unikatowych pomyslow.

niech się stara. Te unikatowe pomysły trochę, jako akcjonariusza, mnie niepokoją...
    Konkurencja jest super - zobaczycie to już w III kwartale:)
  • Re: nowa emisja motywacyjna Autor: ~Darek [81.26.2.*]
    Zapowiada się ciekawie

http://marcus-de-maria.zyskajwiele.pl/?a_aid=naskalnik
[x]
KREC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.