klasyka na Aedes.. Jeszcze paru drobnych inwestorów ucieknie zeby uwolnić kasę i tak do kolejnego raportu.. To Spolka dla długoterminowych a nie dla spekulantów, chociaz i tych czesc grubo tu zarobila. A przed nami raport za Iq 2015, raport roczny za 2014, odpalenie developerki, walne, docelowo parkiet główny. A od raportu do raportu kurs o 80-100% do tej pory szedl.. Wiec pelny luzik
Jestem tu długo i to jest normalne na tym papierze, że po wzrostach występuje wyciszenie a nawet spadki na malych obrotach, jednak po nich szybko wracamy do wyższych poziomów. Obecnie okolice 2 zł to poziom do zbierania, tak samo było na 1,0 i 1,5zł. Ważne że trend już nam się wyklarował. Pozdro
To przewartościowany śmieć, który wraca do bazy tj. 1 zł. Raport został przyjęty przez inwestorów jako bardzo słaby. Gdzie MisioInwestor i jego 10 zł za akcje;-) Buhaha ............
Spokojnie, radek nie ma zadnego wplywu na kurs spolki, tutaj nie ma spekulantow tylko porzadny akcjonariat. Jak roslo to nic nie pisal bo czekal zeby sprzedac i to zrobic po raporcie. Teraz znowu chce kupic:) dziwie sie ze wybral aedes do takich akcji bo sa inne spolki lepsze do takiej gry niz nasz spokojny Adas.
W jednym masz rację, sprzedałem śmiecia na podbitce zaraz po ogłoszeniu raportu. Poszło wszystko a miałem średnią po 1 zł. Policz sobie Michałku (jak potrafisz) ile zarobiłem ;-) Teraz tacy jak Ty ponownie mi oddadzą po 1 zł i zrobię jeszcze jedno kółko ;-) Jak pisałem wszystko mi sprzyja, słabiutki raport (tak ocenił go rynek bo spada) oraz inwestory takie jak TY i MisioInwestor! Przypomnę się za trzy tygodnie jak będziesz mi już oddawał w odpowiedniej cenie.................PS. Jutro spadamy na 1.8 bo tak "wyśmienitym" raporcie............ ;-)
Radziu to nasz rekin Aedesowy, jakie obroty taki rekin. Umiejętnie zarabia na spolce która jest mocno zakumulowana i w obrocie są ochłapy :> Teraz ma mokro bo nikt nie oddaje akcji a do poziomów po których oddał wystarczy kilka tys akcji :) Kupił po 1 zł tylko naganial jak kurs był po 1,6zł :) Zarobił krocie, pływa w kasie :) Ja tu jestem od połowy 2013 roku ,zerknij sobie gdzie kurs był 2 lata temu, nie chwale sie ile mam na koncie bo powaznym osobom nie wypada, a ile bede mial jak tu beda 2 cyfry? Na pewno wiecej niż ty który siedzi tu i ujada tracąc zdrowie :) Ja tylko patrze i sie smieje :)