• rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~Ewa [213.192.87.*]
    przed nami kolejna próba rozebrania 6 gr - czasu coraz mniej (do premiery), zatem dziś chyba z sukcesem?
  • Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~jukon [207.91.10.*]
    1750 akcji to nazywasz rozbieraniem?

120000 poleciało na 5gr,dajcie spokój z takimi komentarzami.

Będą chcieli to kupią a jak nie to sypną, 50 na 50.

• Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~Ewa [213.192.87.*]
    patrz co się będzie działo, przed nami przesiadka z kilku innych papierów, będzie żarło...
  • Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~finezja [89.66.237.*]
    Dnia 2015-02-13 o godz. 09:38 ~Ewa napisał(a):
    > patrz co się będzie działo, przed nami przesiadka z kilku innych papierów, będzie żarło...

Jak się przesiądą to może a jak nie, tego nie wiadomo. trzeba czekać na premierę.

• Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~Grudek [213.158.219.*]
    6gr zniknie w mrógnięcie oka, tak jak poprzednie poziomy 4gr, 5gr w przelamanie których też mało kto wierzył. Jak nie dziś to w poniedzialek kurs będzie na wyższym pułapie cenowym.

Technicznie po przebiciu 6gr następny opór znajduje się na 10gr
  • Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~jasio [109.196.63.*]
    http://hcgamer.pl/premiera-pelnej-wersji-pierwszego-epizodu-afterfall-reconquest-juz-za-tydzien-bedzie-tez-wersja-pudelkowa-36945
  • Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~jasio [109.196.63.*]
    Ewa , ugotuj lepiej obiad
  • Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~Nico [94.254.198.*]
    A tobie Jasio jeszcze się ferie nie skończyły że tu siedzisz i marudzisz?
    co Ty nie wiesz, strajkujemy przeciesz :-) jest strajk jest wolne, jasio lubi strajki ;-)
  • Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~skyrom [80.51.182.*]
    Dnia 2015-02-13 o godz. 10:59 ~jasio napisał(a):
    > co Ty nie wiesz, strajkujemy przeciesz :-) jest strajk jest wolne, jasio lubi strajki ;-)

i dywidendy :)
    … i najbardziej lubi jak fundy biorą :-)
  • Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~franek [218.59.144.*]
    Po 4 było warto czekać
  • Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~Zeciak [85.28.166.*]
    A po 3 jeszcze bardziej:)
  • Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~franek [218.59.144.*]
    Dnia 2015-02-13 o godz. 11:21 ~Zeciak napisał(a):
    > A po 3 jeszcze bardziej:)

Pisałem na jesień żeby to brać, to taki maestro wyśmiewał się tu całymi dniami z tych cobrali po 1,2gr.
    Wyśmiewał nas od ubranych w bankruta a przy ostatniej korekcie tak samo.
    Jak zaczeli kupowąc po 4gr to do dziś go nie widać a 24h spędzał tu na forum.
    Nie powiem że sporo wywaliłem na ostatnim podbiciu ryzyko było za duże, jak bym wiedział ze spadnie do 4 potem to wszystko bym wysypał, ale udało się dobrać. Kto nie ryzykuje ten niema :)
    Chcecie sprzedajcie, chcecie kupujcie, pewnie maestro wam doradzi tylko gdzie się zakopał :)
  • Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~jukon [207.91.10.*]
    Przed wczoraj tez widzieliście rozbiór 6gr i poleciał baton na 5gr.
    Dziś znów to samo i lecą pakiety na 5gr.
    Jak ewa prognozuje rozbiory to leca zrzuty, coś pechowa jesteś :)

• Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~Ewa [213.192.87.*]
    no nie powiem, korci mnie żeby trochę zrzucić po 5 gr, ale czy po 4 odkupię?
  • Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~Nico [94.254.198.*]
    Dnia 2015-02-13 o godz. 11:22 ~jukon napisał(a):
    > Przed wczoraj tez widzieliście rozbiór 6gr i poleciał baton na 5gr.
    > Dziś znów to samo i lecą pakiety na 5gr.
    > Jak ewa prognozuje rozbiory to leca zrzuty, coś pechowa jesteś :)
    >

Gdzie ty zrzuty widzisz? Obroty śmieszne, a nawet jak ktoś spousci 2mln po 5 to co to za zrzut? Nie rozróżniasz zrzutu od realizacji zysków.
    Dnia 2015-02-13 o godz. 11:45 ~Nico napisał(a):
    > Gdzie ty zrzuty widzisz? Obroty śmieszne, a nawet jak ktoś spousci 2mln po 5 to co to za zrzut? Nie rozróżniasz zrzutu od realizacji zysków.

Przed wczoraj pod koniec sesji zrzut około 3,5mln akcie po 5gr.

Według ciebie to nie był zrzut tylko realizacja zysków.

A czym się rużni zrzut od realizacji zysków skoro tu i tu otrzymujesz tą samą kwotę, podaj definicje?

Zrzucając 3,5mln akcji po 5gr masz 175tyś zł.
    Realizując zysk 3,5mln akcji po 5gr masz 175tyś.

To co było przed wczoraj realizacja zysków czy zrzut :)))

Ewa jeśli masz ochotę to zrzucaj albo realizuj zyski bo to nie to samo według ekspertów :)
    A może ci się poszczęści o wpadnie po 4,ryzyko jest zawsze.

• Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~kerk [178.42.153.*]
    Po 0.05 jeżeli to tylko real. zys.nikt o zdrowych zmysłach.....
    nico a teraz co to było zrzut czy realizacja zysków bo ponoć to nie to samo a kwota jednakowa :)))

I znów ewa wykrakała, lepiej już niepisz nic
  • Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~yas [61.156.3.*]
    przypomnę wam ten wątek jakto z rana ewa naganiała na rozbieranie 6gr i rozebrali ale całe 5gr.
  • Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~Ewa_fan [89.25.186.*]
    Bo to Ewka zrzuca:)
  • Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~maro72 [91.200.173.*]
    Może być też tak , że wyniki 16.02 są słabe i Ci co sprzedali po 5 i 6 groszy odkupią w panice po 3 i 4 grosze
  • Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~rav [36.250.74.*]
    Dnia 2015-02-13 o godz. 14:05 ~maro72 napisał(a):
    > Może być też tak , że wyniki 16.02 są słabe i Ci co sprzedali po 5 i 6 groszy odkupią w panice po 3 i 4 grosze

Wyników w najbliższym raporcie nie możemy się spodziewać jakiś nadzwyczajnych.
    Nowy produkt jeszcze nie zarabia a stary daje niewielkie zyski.
    Według mnie raport nie odbiegnie od poprzednich, będzie przeciętny.
    Trzeba czekać na wprowadzenie gry do sprzedaży.
    A jak przyjmie ją rynek okaże się, nie ma co prorokować.

Dnia 2015-02-13 o godz. 11:54 ~jukon napisał(a):
    > Dnia 2015-02-13 o godz. 11:45 ~Nico napisał(a):
    > > Gdzie ty zrzuty widzisz? Obroty śmieszne, a nawet jak ktoś spousci 2mln po 5 to co to za zrzut? Nie rozróżniasz zrzutu od realizacji zysków.
    >
    > Przed wczoraj pod koniec sesji zrzut około 3,5mln akcie po 5gr.
    >
    > Według ciebie to nie był zrzut tylko realizacja zysków.
    >
    > A czym się rużni zrzut od realizacji zysków skoro tu i tu otrzymujesz tą samą kwotę, podaj definicje?
    >
    > Zrzucając 3,5mln akcji po 5gr masz 175tyś zł.
    > Realizując zysk 3,5mln akcji po 5gr masz 175tyś.
    >
    > To co było przed wczoraj realizacja zysków czy zrzut :)))
    >
    > Ewa jeśli masz ochotę to zrzucaj albo realizuj zyski bo to nie to samo według ekspertów :)
    > A może ci się poszczęści o wpadnie po 4,ryzyko jest zawsze.
    >

Zrzuty robi się celem wywołania spadku waloru i odebrania go niżej. Realizacja zysków rozumie się sama przez się. Jakoś nie widzę żeby po 4 oddawali. Jeszcze sporo nauki przed tobą.
  • Re: rozbieranie batona - następne podejście (0.06) Autor: ~rav [36.250.74.*]
    Dnia 2015-02-13 o godz. 13:27 ~Nico napisał(a):

> Zrzuty robi się celem wywołania spadku waloru i odebrania go niżej. Realizacja zysków rozumie się sama przez się. Jakoś nie widzę żeby po 4 oddawali. Jeszcze sporo nauki przed tobą.

A to już niemożna zrobić zrzutu w celu wywołania spadku i jednocześnie zarobić a o graniu na spadkach słyszałeś.
    Trzymaj ten papier i lepiej się nie odzywaj bo majaczysz.

Dnia 2015-02-13 o godz. 13:49 ~rav napisał(a):
    > Dnia 2015-02-13 o godz. 13:27 ~Nico napisał(a):
    >
    > > Zrzuty robi się celem wywołania spadku waloru i odebrania go niżej. Realizacja zysków rozumie się sama przez się. Jakoś nie widzę żeby po 4 oddawali. Jeszcze sporo nauki przed tobą.
    >
    > A to już niemożna zrobić zrzutu w celu wywołania spadku i jednocześnie zarobić a o graniu na spadkach słyszałeś.
    > Trzymaj ten papier i lepiej się nie odzywaj bo majaczysz.
    >

O sportach wiem więcej niż ty kiedykolwiek będziesz w stanie pojąć.
  • Re: do nico Autor: ~rav [36.250.74.*]
    Przestań się ośmieszać , próbujesz się kreować na niewiadomo jakiego inwestora, tak jak byś pozjadał wszystkie rozumy.
    Wiesz kiedy są zrzuty, kiedy ubierają, do ilu wzrośnie, jak działa gruby a tak naprawdę wiesz tyle co nic.

Dlaczego nie rozebrałeś wcześniej 5 i 6 gr uprzedzając innych?

Prawda jest taka że masz akcje jak większość i czekasz na rozwój wydarzeń bo nie masz pojęcia czy wzrośnie czy spadnie.
    I nie wypisuj głupot.

• Re: do nico Autor: ~abc [91.193.208.*]
    I znow post Ewy i znow to samo.... przecież to Ewa sprzedaje....
  • Re: do nico Autor: ~kebab [178.182.104.*]
    Panie i Panowie
    poczekajcie ze zwadami do 17
    kurs ostudzi emocje
    Wpływ wypocin na forum
    ni jak nie wpływa na kurs
    chyba że w panice słabi nerwowo oddadzą akcje lub kupią na górce
    Po wpisach na forum widać że są tu tacy co traktują forum jak wyrocznię
    a tu wolne bez zapachu bzdety
    bo forum anonimowe.
    Ci co coś wiedzą naprawdę i tak są zawsze pierwsi do zakupu jak i sprzedaży akcji.

• Re: do nico Autor: ~Zeciak [85.28.166.*]
    Transakcje tych którzy kupują lub sprzedają kierując się FORUM są o znikomym wpływie na kurs w stosunku do tych którzy maja informacje źródłowe, więc niech sobie piszą. Po co odbierać ludziom przyjemność posiadania świadomości mocy sprawczej?:)
  • Re: do nico Autor: ~jasio [109.196.63.*]
    ….a kiedy będzie dywidenda ?
  • Re: do nico Autor: ~jasio [109.196.63.*]
    ewa poszedŁ gotować obiad
  • Re: bundle Autor: ~star [204.9.151.*]
    www.bundlestars.com/all-bundles/apocalypse-bundle/
  • Re: do nico Autor: ~Nico [94.254.198.*]
    Dnia 2015-02-13 o godz. 14:15 ~rav napisał(a):
    > Przestań się ośmieszać , próbujesz się kreować na niewiadomo jakiego inwestora, tak jak byś pozjadał wszystkie rozumy.
    > Wiesz kiedy są zrzuty, kiedy ubierają, do ilu wzrośnie, jak działa gruby a tak naprawdę wiesz tyle co nic.
    >
    > Dlaczego nie rozebrałeś wcześniej 5 i 6 gr uprzedzając innych?
    >
    > Prawda jest taka że masz akcje jak większość i czekasz na rozwój wydarzeń bo nie masz pojęcia czy wzrośnie czy spadnie.
    > I nie wypisuj głupot.
    >

Ale mi pojechałeś:) Nie kreuję się na nikogo twoja sprawa co jak rozumiesz. Gdzie to niby pisałem o ubieraniu, grubych itd. ?
    Jak już do kogoś pijesz kolego to przynajmniej przeczytaj co pisał bo tak to raczej ty się ośmieszasz. Od rozbierania po 5 czy 6 są tacy jak ty którzy zawsze biorą na górze przeskakując z walora na walor i popełniając te same błędy.
    A potrafisz czytać co pisze, ja tylko wtrąciłem się do waszej dziecinnej gadaniny o zrzutach czy realizacji zysków, teksty "musisz się dużo nauczyć" "o /sportach/ wiem lepiej" i tak nawzajem się przebijacie mądrościami.
    Ty wiesz lepiej od mnie, tamten musi się nauczyć a merytorycznie o spółce coś potrafisz?
    Zasugerowałem wam na przykładzie jak bredzicie ty odróżniasz zrzuty od realizacji inny widzi ubieranie, jeszcze inny grubasy.

Dlatego napisałem ci prawda jest taka że masz akcje jak większość i czekasz na rozwój wydarzeń bo nie masz pojęcia czy wzrośnie czy spadnie.

Wyniki poznamy za kilka miesięcy w raporcie bo na kosmiczną sprzedaż nie liczę po premierze. Będa to wyniki ze sprzedaży z okresu 19-28luty -Rq I- cząstkowe.

Popisaliśmy sobie o nas więc może coś merytorycznie napiszesz odnośnie spółki bo na kurs nie masz wpływu.

• Re: do nico Autor: ~Nico [94.254.198.*]
    I tu się mylisz mam wpływ a tą spółkę i to duży. A forum? No cóż. ...
  • Re: do nico Autor: ~malgosia [115.29.8.*]
    Dlaczego wywalają od 4dni?
    10mln zrzucone?
    Co jest grane?
    Dnia 2015-02-13 o godz. 16:20 ~Nico napisał(a):
    > I tu się mylisz mam wpływ a tą spółkę i to duży. A forum? No cóż. ...

A w jaki sposób wpływasz tak na tą spółkę, jesteś menagerem udziałowcem większościowym, weź nie żartuj sobie.
    Jak masz taki wielki wpływ to dlaczego nie zadbałeś o marketing i rozgłos, napędziło to by nam sprzedaż znacznie.
    Acha i jak masz taki wielki wpływ to dopilnuj żeby poprawili dane na stronie dotyczące spraw inwestorskich.
    Od wielu miesięcy są nie zaktualizowane.
    Dane wprowadzają w błąd inwestorów.

Ja pisałem co innego że nie masz wpływu na KURS czy pójdzie w górę czy w dół.
    To w którym kierunku pójdzie to będzie zależeć od wyników sprzedaży a nie od ciebie.

• Re: do nico Autor: ~malgosia [115.29.8.*]
    Dnia 2015-02-13 o godz. 16:20 ~Nico napisał(a):
    > I tu się mylisz mam wpływ a tą spółkę i to duży. A forum? No cóż. ...

jesteś grubą rybką?
    Hura, świetnie to jesteśmy bezpieczni, mamy grubego na forum, fajnie :)
    A dlaczego zrzucają papierek od 4dni wiesz czemu, powiedz?
    wyleciało 10mln, możesz podciągnąć wyżej panie gruba rybka, proszę grzecznie ?
    Inni też by chcieli żeby rybka podciągną, chcecie prawda?
  • Re: do nico Autor: ~kimek [185.72.156.*]
    Jak tam naganiaczu Ewa, widziałeś rozbieranie batona po 6 a 5 się rozleciało.
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.