• wyniki!!! Autor: ~cierpliwy [84.39.167.*]
    Dziś sądn dzień! Zobaczymy w którą stronę dziś pójdziemy!! Mam nadzieję że paromiesięczne czekanie opłaci się!!
  • Re: wyniki!!! Autor: ~daroniusz [94.42.208.*]
    Ktoś 100000 Vedii puścił za 0,24 zł. Kiedy mogą opublikować kwartalne wyniki, w trakcie czy dopiero po sesji?
  • Re: wyniki!!! Autor: ~Trebor13 [185.12.21.*]
    Albo ktoś ma słabe nerwy, albo dobre informacje i sprzedaje przed ogłoszeniem wyników. Wolę tę pierwszą opcje, ale mam obawy, że wyniki nie rozczarują - pozytywnych wyników nie ogłasza się w piątek po zamknięciu sesji..
  • Re: wyniki!!! Autor: ~jerry [164.127.168.*]
    ktos specjalnie puscil te 100tys. zeby przestraszyc co po niektorych,no bo co trzymal tyle akcji i raptem dzis wywalil...jak maja byc wyniki chyba raportu niezna:) i juz paru przestraszyl bo z rana po prawej bylo po 0,26 a teraz juz jest 60tys za 0,25
  • Re: wyniki!!! Autor: ~xl [31.182.81.*]
    ok godz 21
  • Re: wyniki!!! Autor: ~xxl [83.10.93.*]
    straszą aby złapać jeszcze kilka akcji , nerwowi nie wytrzymają a jutro może być pięknie , albo do d......!. Ale w tym cały urok masz zysk albo stoisz i się przyglądasz, masz stratę i liczysz na cud
  • Re: wyniki!!! Autor: ~ula [5.172.252.*]
    Jutro to kolego jest sobota ;-)
    to ,że jutro sobota to dla gracza giełdowego nie ma żadnego znaczenia, znaczenie mają wyniki i one nadają kierunek więc nie ma co panikować po to wyniki w piątek aby za szybko nie było 70 groszy lub 10 groszy :)
  • Re: wyniki!!! Autor: ~ula [46.77.124.*]
    Zgadza się ;-) kolego
    ulka a długo siedzisz w tym czymś i jaką masz średnią
    28 gr ale nie naganiam. Bedzie co ma byc ;-) a Ty?
    ja 29 i też nie panikuje ja tu na długo :) więc tak naprawdę widzę rozwój choć to ciężki biznes , przejęcie fabryki da na pewno dobry impuls i te zamówienia też coś dobrego wróżą, zadłużenie powoli maleje kilka lat spadków więc może w końcu trend się obróci dla mnie ta inwestycja to przynajmniej dwa lata no chyba ,że wcześniejszej będzie sygnał sprzedaj
    więc niech się martwią ci co liczą na szybki zysk bo może być wtopa choć wydaje mi się, ze po tym co spółka robi w ostatnim czasie będzie dobrze
    Przeglądałam wcześniejsze raporty i nie wygląda to źle. Tych zamówień jest sporo jednak liczy sie to czy dostaną tą kasę bo wycenić sie wszystko da i podać publice.
    i o to chodzi oby dali rade
  • Re: wyniki!!! Autor: ~cierpliwy [84.39.167.*]
    skoro rano ktoś próbował zasiać panikę puszczając 100k akcji i kurs podniósł się dość szybko na 0,25 to uważam że nie będzie źle
  • Re: wyniki!!! Autor: ~daroniusz [94.42.208.*]
    tylko, że po prawej stronie leży juz kolejne 100k akcji...
    nie martwcie się, będzie dobrze :)
  • Re: wyniki!!! Autor: ~zxc [88.65.127.*]
    tradycyjnie zapewne wyniki będą około północy....nie zdziwi mnie jesli po wynikach nawet dobrych nastąpią potężne spadki, na tej spólce mało kto zarabia i wszystko jest możliwe, sam wiem bo mam średnią 0,8 nie jedno tu przeżyłem i już nic mnie nie zdziwi, prawda jest taka że prezesi nie mają czystego sumienia i manipulują kursem przez tzw. słupy, mają tyle amunicji że nikt tego nie wytrzyma....trzymam bo trzymam licząc na cud, nawet juz nie uśredniam bo szkoda kasy zresztą musiałbym kupować w setkach tys.....tak więc liczę na cud ale jestem sceptyczny, przynajmniej do momentu kiedy będzie im się opłacało by spółka miała wysoki kurs....pozdrawiam i życzę zysków nam wszystkim...kiedyś ;)
  • Re: wyniki!!! Autor: ~jerry [109.243.176.*]
    odliczanie trwa pozostała niespełna godzina...
  • Re: wyniki!!! Autor: ~zxc [88.65.127.*]
    jak mówli Rzymianie: "nihil novi".....: /
  • Re: wyniki!!! Autor: ~st [31.178.25.*]
    No to ja chyba jestem ślepy czy mi się coś pie...y., ale ja widzę gigantyczny wzrost przychodów w IV kw do ponad 20 mln i do tego ponad 1 mln zysku. Jęśli to jest nihil novi ...to gratuluję poczucia humoru
    brawo!!
  • Re: wyniki!!! Autor: ~zxc [178.7.44.*]
    ja tu siedzę od 5 lat..udupiony..i jak mówiłem nihil novi...odnosi się to do całej sytuacji na tej spółce...gdzie te wzrosty po takim raporcie, dalej jest to samo...zasypią kazdy popyt a amunicji mają pod dostatkiem, nic sie tu nie zmienia i nie zmieni dopóki pewnym osobom nie będzie zależało na wysokim kursie...nie naganiam na spadki tylko patrzę realnie z perspektywy czasu na to co się tutaj dzieje a naprawdę moim marzeniem jest żeby wyjść za tyle za ile kupiłem i powiedzieć vedii "sajonara"
  • Re: wyniki!!! Autor: ~zxc [178.7.44.*]
    i jak poczucie humoru u kolegi....NIHIL NOVI jak mówiłem....to jak w tej reklamie z ing jeśli niektórzy ją pamiętają: "zawsze coś.....zawsze coś...." nie wiadomo czy śmiać się czy płakać....
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2017-03-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.