Prezes akcje dokupuje dojdzie do 60 mln uchwali dywidendę np. 5 gr na waciki i dobre auto starczy akcje pójdą w górę to sprzeda a ja z nim bo narazie trzymam.Nie ma bata.
Po pierwsze realizowane kontrakty,drugie zakupy prezesa,po trzecie wsaźniki stają się korzystne,jak po wynikach nie będzie wyżej to zamilknę a najpierw przeproszę.Z poważaniemWieśniak
Leo ty naganiaj jak masz taką wysoką średnią a siejesz defetyzm bez obrazy.Idę naciąć drzewa do pieca.Śnieżnik dzisiaj w słońcu wygląda pięknie.Głowa do góry to tylko pieniądze.Z poważaniem Wieśniak
Z całym szacunkiem LEO opierałem się na Twoim wpisie z 28-01-2015r.Z poważaniem Wieśniak.W żadnym wypadku nie chciałem być złośliwy tego jest dosyć wszędzie.
Z całym szacunkiem ale zle doczytałeś napisałem , że mogłem sprzedac po 2,8 i tego nie zrobiłem a o swojej średniej pisałem w okolicach wrzesnia 2013 jak już tak datami operujemy
leo ja wiem , że Ty jako przedstawiciel żelaznego akcjonariatu, masz prawo do chwili słabości. Ale bierz pod uwagę, że dołujesz nam anję. Mnie nie dołujesz - od razu mówię.
Krakusy już tak mają - optymistycznie nieufni. Ja to nawet przy poprzedniej zwale chciałem anje na pizzę na Stradom wyciagnąć i powymieniać poglądy na temat prezesa, ale się nie dała. To pewnie przez tą Jej nieufność.
Witam starych znajomych :-), siedzę cichutko jak mysz pod miotłą , pewnie przez tą nieufność ;-) krakowską . Siedzę i patrzę ,patrzę i oczom nie wierzę Wasko plus 5,52%. jakby wiosną zapachniało , dobra pizza też nie jest zła :-)