dobrze, że cena emisyjna ustalona została na 15, a gdyby tak 30 jak pierwotnie zakładali , to dopiero byłaby porażka. powolutku do tej emisyjnej dojdziemy. już widać ruchy na spółce.
no tak ...ale jak to się ma do pierwotnych e zarządu i prezesa że potrzebne 70 mln: żeby zakonczyć hotel ( i zarabiać na nim (...) ) rozwijać działalnosć dewoloperską i rozwijać produkcję łyżek do koparek...no a tu "nagle" okazało się że weżniemy tylko połowę kasy tz 30 mln a resztę tryba będzie "załatwić jakoś" - kredyt, oblogacje.... Ja bym trochę się obawiał że palny są snute z fusów
Jak dolożysz po 20 mln z zysku za 2014 i 2015 i kasa będzie którą chcieli, trochę się tylko w czasie wydłuży. Mogą także kredyt pobrać, teraz są niskie % więc ruszą z kopyta. Firma jak pokaże rynkowi wyniki to ją szybko dostrzegą, ja np. kupiłem dlatego że akcje kupił ofe ing który ma dobrego nosa do rynku pierwotnego i firmę na pewno na przewylot przejżał :-)
Dnia 2015-02-17 o godz. 21:26 ~prezes napisał(a): > Jak dolożysz po 20 mln z zysku za 2014 i 2015 i kasa będzie którą chcieli, trochę się tylko w czasie wydłuży. Mogą także kredyt pobrać, teraz są niskie % więc ruszą z kopyta. Firma jak pokaże rynkowi wyniki to ją szybko dostrzegą, ja np. kupiłem dlatego że akcje kupił ofe ing który ma dobrego nosa do rynku pierwotnego i firmę na pewno na przewylot przejżał :-)
obyś miał rację i życzę Dekpol jak najlepiej :-) 20 mln zysk za 2014 powiadasz ...wow ładny zysk ...przed opodatkowaniem czy po ?;-) a z 2015 to taka prognoza jest :-)
Jak wy w firmę inwestujecie jak nie znacie ich prognoz ? Za 2014 wg prezesa firmy zrealizowali plan czyli 20 mln a za 2015 przewiduje on że nie będzie problemu z realizacją :-)
Dnia 2015-02-18 o godz. 16:43 ~prezes napisał(a): > Jak wy w firmę inwestujecie jak nie znacie ich prognoz ? Za 2014 wg prezesa firmy zrealizowali plan czyli 20 mln a za 2015 przewiduje on że nie będzie problemu z realizacją :-)
fundusz zainwestował .... a tak ktos kupuje po parę szt
Dnia 2015-02-18 o godz. 16:43 ~prezes napisał(a): > Jak wy w firmę inwestujecie jak nie znacie ich prognoz ? Za 2014 wg prezesa firmy zrealizowali plan czyli 20 mln a za 2015 przewiduje on że nie będzie problemu z realizacją :-)
skoro jest tak pięknie to czemu nikt nie rzuca się na akcje dekpol .... czemu obrót taki marniutki 5000 zł
mała strata, ale pogoniłem dziada.ponad m-c czekania.w p...u z taką płynnością.innym życzę szybkiego wyjścia .ing nie jest barometrem, oni grają nie za swoje.