widzisz ja stoje od 2,02 w dol ;) to ze mi dadza troszke po 2,03 nic mi nie zmieni ;) tym bardziej ze akcji duona mam tak duzo i w takiej cenie ze jesli zacznie TERAZ rosnac i tak bede szczesliwy, dokupywac za wszelka cene nie mam zamiaru :-P jest masa innych spolek ktore jesli eni dostane DUO dokupię ;) nie czuje presji :D
widzę bardzo zdrowe podejście do inwestowania, które popieram i sam stosuję. Jednak myślę że poniżej 2,03 nie kupisz. Ktoś stoi tam z worem i wszystko zbiera. Pasowało by raczej przetestować mur na 2,05 czy jeszcze stoi - niestety osobiście siedzę na kilku spółkach i nie ma kasy na przetestowanie tego poziomu (a jeszcze nie czas wychodzić z innych spółek)
nie sądzę żeby przed wybiciem zeszło poniz 2 zł ewentualnie jak dojdzie w okolice 2,2zł i bedzie jakaś większa korekta ale teraz ci co mogli na tym kursie zarobić juz kończą sprzedawać i powinna byc kilka mocnych sesji wzrostowych widać ze po 2,03 też juz nie bardzo chcą oddawać ale tak to już jest ze ci co mieli kupić kupili a reszta będzie brać po wyższej cenie jak zacznie rosnąć
moje uznanie - bardzo dobre wyczucie sytuacji - naprawdę jestem pod wrażeniem. Pięknie wyczysczone stolosy. Teraz czas na wzrosty. czego Panu i sobie życzę.