• dołowanie i pewnie dobre infa Autor: ~grzech [31.61.140.*]
    przecież podanie infa ze ucieka się za granicę nie znaczy że nie ma się dostępu do swoich finansów. Dziwię się panice a widzę że są też kupujący więc nie zdziwi mnie fakt że zaraz będzie jakieś inne info zupełnie przeciwstawne do tego. Można powołanie władz i jakieś plany na przyszłość itp...
  • Re: dołowanie i pewnie dobre infa Autor: ~dzeku [159.205.42.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: dołowanie i pewnie dobre infa Autor: ~lol [212.180.162.*]
    to kupuj!, weź kredyt i zrób biznes życia jak twierdzisz, że wszystko jest ok :)
  • Re: dołowanie i pewnie dobre infa Autor: ~grzech [31.61.140.*]
    ok kupuję a ty widzę że kupiłeś wysoko - zdarza się- uśrednij.
  • Re: dołowanie i pewnie dobre infa Autor: ~tobiasz [95.108.96.*]
    dlatego puszcza informację na fejsbóku , bo jak SII się czepiała że sprzedaje akcje to teraz puszcza info nie do końca prawdziwą , zawsze się może wyprzeć bo to tylko fejsbók i można tam sobie pisać co się chce ! a tu wywołał panikę ludków którzy spuścili na stracie..
  • Re: dołowanie i pewnie dobre infa Autor: ~dzeku [159.205.42.*]
    Napisze jeszcze raz bo coś mnie dzisiaj kasują.
    Powiedział, że wystąpi o ogłoszenie upadłości.
    To tyle w temacie.
    I po zabawie.
    na podbitce trzeba zwiewać, bo jutro może być gorzej
  • Re: dołowanie i pewnie dobre infa Autor: ~grzech [31.61.140.*]
    że wystąpi o ogłoszenie upadłości - nie doczytałem..... ale mówi też że z finansami jest wszystko ok.
    Nie wiem tak kręci i podaje infa nie przez oficjalne komunikaty że trochę strach tu siedzieć ale zaryzykuję - jak na całym njukonebalonie.
  • Re: dołowanie i pewnie dobre infa Autor: ~trep [95.108.96.*]
    Dnia 2015-02-12 o godz. 11:41 ~tobiasz napisał(a):
    > dlatego puszcza informację na fejsbóku , bo jak SII się czepiała że sprzedaje akcje to teraz puszcza info nie do końca prawdziwą , zawsze się może wyprzeć bo to tylko fejsbók i można tam sobie pisać co się chce ! a tu wywołał panikę ludków którzy spuścili na stracie..

jedna z gorszych wtop ! spuściłem na stracie za 14 groszy i dobrze bo to dziadostwo idzie na dno jak sama nazwa wskazuje. Powiem tylko , że jak zwykły głupek zasugerowałem się trochę jednym głąbem inwestycyjnym... który prawdopodobnie pracuje dla bankiera i prowadzi swój durnowaty blog spolkigrahama . Wskaźniki i to czym ten idiota się sugeruje miało sens i pod wpływem chwili zaliczyłem taką wtopę . Uważać na tego inwalidę giełdowego !!! Jak to skasują to wiadomo kto !
  • Re: dołowanie i pewnie dobre infa Autor: ATS [176.111.132.*]
    Pamietaj, nigdy ale to nigdy nie wolno podejmowac decyzji pod jakiekolwiek naganianie, czy to na zakup czy na sprzedaz, tutaj kazdy gra do swojej bramki, kazdy !
  • Re: dołowanie i pewnie dobre infa Autor: ~trepr [95.108.96.*]
    Dnia 2015-02-12 o godz. 11:59 ATS napisał(a):
    > Pamietaj, nigdy ale to nigdy nie wolno podejmowac decyzji pod jakiekolwiek naganianie, czy to na zakup czy na sprzedaz, tutaj kazdy gra do swojej bramki, kazdy !

Nie no jasna sprawa . Jednak czasami przeczytasz gdzieś hasło firmy . To co kto pisze jest mało istotne bo sam ściągasz informacje o firmie ze swoich źródeł. Generalnie wskaźniki i to co znalazłem sugerowało i pokrywało z tym debilem tylko inaczej napisane. Dlatego taka decyzję się podejmuje. Na szczęście bo z jego niby portfela którym się tak chwali wszystkie firmy to wtopy ! wszystkie . Albo to wybitny debil, albo i to bardzo prawdopodobne że celowa zagrywka i subtelne podsunięcie zgnitych jaj. niektóre moje typy które były u niego poruszane u tego kretyna to największe wtopy i czas uciekać . tymczasem na nich mam kilkaset % bicia ... Co za matoł ! Uwaga na spółkograhama a na bankierze często widnieje jako "inwestor" .... Debil skończony
    słuchaj a ty się chyba na borucie długo pojawiałeś. Psy na tobie wieszają na niektórych forach. Co tutaj robisz? Przewidujesz tu jeszcze wybicie ?

A jak boruta? Siedzisz tam jeszcze ?
    psy na mnie zawsze wieszali, przyzwyczailem sie juz do tego :)
    Na Borucie to ja mam teraz duzo, duzo wiecej akcji jak Pawlikowski, wszystkie zyski z innych spolek gdzie gram DT pakuje caly czas w Borute.
    Tutaj sie jeszcze pogra troche spekulacyjnie ale ryzyko jest duze. Tak jak pisza inni moze byc wiele scenariuszy, zawiasy z powodu braku raportu, zawiasy z zadaniem przestawienia sytuacji spolki etc.
    Ale jesli nie zawiesza a nawet zloza wniosek o upadlosc to sie bedzie tu jeszcze troche gralo, ale czysta spekulacja.
    Nie zakladam raczej takiego walka ze ta akcja ze Stonoga i ta zwala ma na celu wykup obligacji bo to juz bylby niezly walek.
    Choc jak wiemy Stonoga z Misiagiem znaja sie juz od dawna wiec dziwi fakt, ze nagle Stonoga chce Misiaga oskarzac.

Zobaczymy ja tam dzis troche DT pogralem, co prawda groszowe sprawy ale zawsze :)
    Ty słuchaj , a jakiś kontakt z tobą jest ? Kiedys gadaliśmy chyba właśnie na borucie - ja pod innym nickiem. Nie koniecznie kontakt "bankierowy " odpowiada ...
    Na borucie zrobiłem kilka kółek między 80 a 160 % więc nie jest źle . Ostatnio kupiłem ale nie duzo i mam dosyć wysoką średnią. Sprzedać tego nie sprzedaję bo to w końcu ruszy. Nie to co statki widmo Misiąga, Stonogi czy innych złodziei !!!

ja na Borucie jestem od debiutu, zarobilem tam niezla kase, od dlugiego czasu akumuluje, mam srednia dosc niska, nizsza jak obecny kurs ale za kazdym razem jak dobieram srednia rosnie. Jeszcze dzis dobieram do pelnej wartosci jaka sobie zalozylem i koncze tam z zakupami, wystarczy :)
    Tam ff coraz mniejszy ale nie ma co liczyc na wielkie wzrosty na dniach, przyjda wzrosty i to kilkuset procentowe ale jak wszystko poukladaja.
    a co z tym kontaktem do ciebie?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [176.111.132.*]
[x]
UBOATLINE 0,00% 0,07 2015-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.