• Upadłość Autor: ~evil [77.253.26.*]
    Upadłość
  • Re: Upadłość Autor: ~brylantjusz [77.98.163.*]
    Szanowni Państwo, którzy zaufaliście moim akcji biznesowej zakupu udziałów.
    Bardzo dziękuję za zaufanie, którym obdarzyliście mnie.
    Szkoda,że mieliśmy tak mało czasu. Pieniądze wpłacone za zakup udziałów wracają do Was od jutra z niewielkim zyskiem 4,9% za te kilka dni.
    Nie podejmę się zaryzykowania Waszym majątkiem gdyż jest wysokie ryzyko zamknięcia mnie do więzienia.W sposób szczególny dziękuję Tym z Was, którzy wpłacili minimalne kwoty 50 złotych.
    Dziękuję Kochani za wszystko, wszystkim.
    W zaistniałej sytuacji zamachu na moją wolność jako akcjonariusz mający największe zaangażowanie finansowe w Uboat Line S.A będę rekomendował Radzie Nadzorczej i nowemu Zarządowi ogłoszenie upadłości spółki.
    Będę także rekomendował zawiadomienie organów ścigania o przestępczym zachowaniu Grzegorza Misiąga poprzez wyprowadzanie majątku spółki oraz przestępstwie niegospodarności, a nadto tworzeniu i wprowadzaniu w obieg fałszywych dokumentów mających wpływ na błędne decyzje GPW
  • Re: Upadłość Autor: ~anty [46.76.125.*]
    Coś mi się tu wierzyć nie chce w słowa stonogi już któras sprawa przez niego zaczęta wielkie halo dużo szumu u koniec tak nagły jak początek - tak to jest jak się dziesięć srok za ogon łapie... I misiag i stonoga mają chyba sporo wspólnego. Ja czekam na info i walne a później czas pokarze jaki kierunek
  • Re: Upadłość Autor: ~ABT [80.50.228.*]
    a ktoś chciał ze mną iść w zakład,jak napisałem że spółka w ciągu miesiąca pójdzie do piachu,a ktoś inny zwyzywał mnie.
    Oto słowa waszego guru
    W zaistniałej sytuacji zamachu na moją wolność jako akcjonariusz mający największe zaangażowanie finansowe w Uboat Line S.A będę rekomendował Radzie Nadzorczej i nowemu Zarządowi ogłoszenie upadłości spółki."
    Przeprosin nie oczekuje.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.186.0.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.77.40.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Upadłość Autor: ~1916 [46.186.0.*]
    kiła w uszach KUCYKA !!! szok !!!
  • Re: Upadłość Autor: ~ivg [83.1.196.*]
    Jestem ABT. Dotrzymuje słowo.
  • Re: Upadłość Autor: ~ABT [80.50.228.*]
    Dnia 2015-02-12 o godz. 08:17 ~ivg napisał(a):
    > Jestem ABT. Dotrzymuje słowo.

juz więcej nie będę nad wami znęcał się ,to mój ostatni wpis na waszej "perełce" spółka do piachu ,głowa do góry kasa to nie wszystko.
[x]
UBOATLINE 0,00% 0,07 2015-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.