nie mylisz się, ale muszą scalić bo inaczej won z giełdy. Kurs musi być min 1zł żeby nie być na liście alertów. Toi tak na długo nie pomoże bo spółka to bankrut
Tez macie wrazenie ze ta spolka jako dzialalnosc powinna sobie wpisac kombinowanie z akcjami ?? Czy macie jakies info cos o spolce? co planuja? czym chcą sie zająć? jakie maja prognozy? NIE!!! Teraz scalenie zrobia i dalej nie musza niczym sie zajmowac tylko beda dodrukowywac akcje i znow je puszczac w rynek az cena spadnie do dzisiejszego poziomu....oni zarobia a nam zostana akcje spolki w likwidacji.
dopisali coś w profilu działalności jakiś handel paliwami i coś tam jeszcze, ale to ściema. Dodrukowali akcji i nawet jak za 2gr je sprzedadzą do będzie zysk bo objęli je za darmo
Ja jak idiota dałem sie nabrac w nowa wizje krola bajki o cygarach...eksluzywnej bieliznie ....pewna wspolpraca z renomowanymi firmami pozniej komi itp....pozniej jeszcze troche usrednilem ale i tak mi sie czkawka odbija ten caly pronocx:) duzo mnie nauczyla ta cala sytuacja ale boli tylko cena jaka bylo trzeba zaplacic za te doswiadczenie !
Duze doswiadczenie odnoscie zycia na gieldzie tez na petrolu mozna bylo zdobyc bo rysiu tez lubil duzo mieszac ale na szczescie tam udalo mi sie fajnie zarobic :)
Pamietajcie jak chcesz zarobic na złodzieju musisz myslec jak on !!!
Szkoda tylko ze GPW nie dba o drobnych akcjonariuszy i nie wyrzuca takich cwaniakow z gieldy ...wtedy duzo ludzi nie potraciloby swojego kapitału.
Mimo ze wciaz sa ludzie z centrozapu i pronoxu przy regnonie to chcialbym aby cos wymyslili abym mogl wyjsc bez straty .... pieniadze te i tak juz przekreslilem wiec moge tu czekac na to co sie wydarzy nawet kilka lat :)
NIECH KAŻDY NA RACHUNKU BEDZIE MIAŁ JAK NAJWIEKSZA DZIURĘ DO WYRÓWNANIA AKCJI, NAJLEPIEJ 1 GR PONAD PODZIELONOŚĆ PRZEZ 100. BEDĄ MIELI PROBLEMY I WCALE AKCJONARIUSZ NIE MUSI SIE ZGODZIC NA WYRÓWNANIE ILOŚCI AKCJI . NIE WYPEŁNIĄ ZAŁOŻENIA KOMBINATORZY I O TO CHODZI. PRZYNAJMNIEJ W TAKICH MOMENTACH MOZNA IM POKAZAC FUCKA.