• upadłe scalenie Autor: ~debil [86.141.145.*]
    Nie kumam w jakm celu - dlaczego teraz scalenie. Spółka w upadłości, więc prawdopodobieństwo powrotu do groszy po scaleniu wynosi 99%... mylę się???
  • Re: upadłe scalenie Autor: ~ggg [79.163.178.*]
    nie mylisz się, ale muszą scalić bo inaczej won z giełdy. Kurs musi być min 1zł żeby nie być na liście alertów.
    Toi tak na długo nie pomoże bo spółka to bankrut
  • Re: upadłe scalenie Autor: ~krk [83.18.180.*]
    Mogą nie uchwalić;)
  • Re: upadłe scalenie Autor: ~kkk [217.170.175.*]
    Tez macie wrazenie ze ta spolka jako dzialalnosc powinna sobie wpisac kombinowanie z akcjami ?? Czy macie jakies info cos o spolce? co planuja? czym chcą sie zająć? jakie maja prognozy? NIE!!! Teraz scalenie zrobia i dalej nie musza niczym sie zajmowac tylko beda dodrukowywac akcje i znow je puszczac w rynek az cena spadnie do dzisiejszego poziomu....oni zarobia a nam zostana akcje spolki w likwidacji.
  • Re: upadłe scalenie Autor: ~malinowski [81.190.150.*]
    nie ma przymusu kupowania tych akcji, a spółka rzeczywiście padlina...
  • Re: upadłe scalenie Autor: ~ggg [79.163.177.*]
    dopisali coś w profilu działalności jakiś handel paliwami i coś tam jeszcze, ale to ściema. Dodrukowali akcji i nawet jak za 2gr je sprzedadzą do będzie zysk bo objęli je za darmo
  • Re: upadłe scalenie Autor: ~kkk [217.170.175.*]
    Ja jak idiota dałem sie nabrac w nowa wizje krola bajki o cygarach...eksluzywnej bieliznie ....pewna wspolpraca z renomowanymi firmami pozniej komi itp....pozniej jeszcze troche usrednilem ale i tak mi sie czkawka odbija ten caly pronocx:) duzo mnie nauczyla ta cala sytuacja ale boli tylko cena jaka bylo trzeba zaplacic za te doswiadczenie !

Duze doswiadczenie odnoscie zycia na gieldzie tez na petrolu mozna bylo zdobyc bo rysiu tez lubil duzo mieszac ale na szczescie tam udalo mi sie fajnie zarobic :)

Pamietajcie jak chcesz zarobic na złodzieju musisz myslec jak on !!!

Szkoda tylko ze GPW nie dba o drobnych akcjonariuszy i nie wyrzuca takich cwaniakow z gieldy ...wtedy duzo ludzi nie potraciloby swojego kapitału.

Mimo ze wciaz sa ludzie z centrozapu i pronoxu przy regnonie to chcialbym aby cos wymyslili abym mogl wyjsc bez straty .... pieniadze te i tak juz przekreslilem wiec moge tu czekac na to co sie wydarzy nawet kilka lat :)
  • Re: Nie mylisz sie, będą glebic do końca. Autor: ~aro [89.74.34.*]
    NIECH KAŻDY NA RACHUNKU BEDZIE MIAŁ JAK NAJWIEKSZA DZIURĘ DO WYRÓWNANIA AKCJI, NAJLEPIEJ 1 GR PONAD PODZIELONOŚĆ PRZEZ 100. BEDĄ MIELI PROBLEMY I WCALE AKCJONARIUSZ NIE MUSI SIE ZGODZIC NA WYRÓWNANIE ILOŚCI AKCJI . NIE WYPEŁNIĄ ZAŁOŻENIA KOMBINATORZY I O TO CHODZI. PRZYNAJMNIEJ W TAKICH MOMENTACH MOZNA IM POKAZAC FUCKA.
  • Re: Nie mylisz sie, będą glebic do końca. Autor: ~ggg [79.163.176.*]
    e a to dobre popieram. Dokupię w poniedziałek 1 szt
[x]
REGNON -9,66% 0,80 2020-09-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.