No to mamy nowy przedział 0,50-0,55 zł Ile tu się utrzymamy miesiąc, dwa?... Szacowałem, że poziom 5-7 zł osiągniemy w ciągu 4 lat, ale chyba będzie wcześniej:)
A "maro66" na to :
myślę raczej, że 45-50
Szacunek dla maro66 i gratulacje za bardzo trafną odpowiedź do postu no bo właśnie mamy dokładnie taki właśnie przedział cenowy.
Może powiedź nam co będzie dalej z kursem bo widzę że znasz się na inwestowaniu.
Dnia 2015-02-11 o godz. 21:53 ~jacek_z_grochowa napisał(a): > I jak tam pakiet indaty? Ile jest teraz warty przy tej cenie? Truchlo leci na 20 gr. Jutro tam się spotkamy. Maro66 to ile w plecy?
Co Ty piszesz na temat INDATY ?! Pakiet kupiony przez AER na pieniądze z dotacji za 750 000 zł a to jest chyba około 0,23 zł za sztuke akcji INDATA więc nie wiem o czym piszesz, chciałbyś mieć akcje INDATY za taką kwotę :-)
Lolek, to przypadek. A co do kursu oczywiście, że chciałbym żeby kurs kształtował się na zupełnie innych poziomach, ale to jest NC. Myślę, że kurs Indaty odbije się jeszcze nam czkawką, ale z kolei mama nadzieję na jakieś pozytywne informacje dotyczące pozyskanych funduszy. Będę się powtarzał, ale nie po to przenoszą siedzibę spółki do Polski, żeby "odstawić jakiś numer" . Jeśli by coś "kombinowali" nie przechodziliby do Polski. POzdrawiam
Wygląda na to, że uwalili kurs, żeby zrobić grubą wymianę na 1.25 PLN. 2,500,000 zł obrotu od rana. Jeśli to koniec to kurs pewnie wróci na 2+, może być teraz dobra okazja do małego zakupu.