Dnia 2015-02-14 o godz. 08:58 ~Guru napisał(a): > I jak ubrani w torebki? > Osiołki. > https://www.bankier.pl/forum/temat_myslec-miliony-akcji-w-obrocie-miliony-zero-akcjonariatu-czyli-2-50,16646149.html
Może i nawet Ci w poniedziałek sprzedam po 3,8.... mam ok.80gr na akcji. Czy trzeba czegos więcej;-))? TAK 1zeta na akcji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale to już pazerność he,he,he
Dnia 2015-02-14 o godz. 12:26 ~wrongway napisał(a): > Dnia 2015-02-14 o godz. 08:58 ~Guru napisał(a): > > I jak ubrani w torebki? > > Osiołki. > > https://www.bankier.pl/forum/temat_myslec-miliony-akcji-w-obrocie-miliony-zero-akcjonariatu-czyli-2-50,16646149.html > > Fakt
Dnia 2015-02-17 o godz. 22:05 ~Dworzanin napisał(a): > Zrealizowałem trochę zysku na dzisiejszej sesji i przechodzę na dwie inne perełki:)))) > > Zostawiłem sobie malutki pakiecik 3k na czarną godzinę bo wiem że Torba ma potencjał do wzrostów. > > Pozdrawiam normalnych akcjonariuszy i życzę dużych zysków zapakowanych w Czerwone Torebki:)))))) >
Zdradzisz choć jedną z perełek? pozdrawiam i życzę dalszych wzrostów oczywiście po zakupie na dółku;-))
Dnia 2015-02-18 o godz. 13:52 ~Dworzanin napisał(a): > Próchnik:)))) i Wielton:)))) > > Siedzę na obydwóch od 20 stycznia - teraz tylko trochę dokupiłem ale widzę że jest to dobra inwestycja. > > Obserwuj BUMECH. Coś się kroi. W styczniu kurs trochę poleciał a teraz idzie boczniak.
Dzięki .Ja miałem przez chwilę Próchnik ale odpuściłem. Teraz Bioton no i SelenaFM-wali na północ bez trzymanki i przy stosunkowo dużych obrotach,Gdzie będzie szczyt? Na 28zł ?
Dnia 2015-02-18 o godz. 22:37 ~quentin3 napisał(a): > Dnia 2015-02-18 o godz. 13:52 ~Dworzanin napisał(a): > > Próchnik:)))) i Wielton:)))) > > > > Siedzę na obydwóch od 20 stycznia - teraz tylko trochę dokupiłem ale widzę że jest to dobra inwestycja. > > > > Obserwuj BUMECH. Coś się kroi. W styczniu kurs trochę poleciał a teraz idzie boczniak. > > Dzięki .Ja miałem przez chwilę Próchnik ale odpuściłem. > Teraz Bioton no i SelenaFM-wali na północ bez trzymanki i przy stosunkowo dużych obrotach,Gdzie będzie szczyt? Na 28zł ?
Jednak mój scenariusz co do Wieltona i Próchnika się spełnił. Wczoraj na wykresie Próchnika pojawiła się formacja trójkąta hossy. Prezes zapowiada dalszą ekspansję sklepów internetowych a co za tym idzie większe przychody i zyski. Co fajnego z Próchnika to miesięczne raporty o sprzedaży i przychodach. Każda ceniąca się firma odzieżowa podaje info co miesiąc.
Wielton czekamy na raport za IV kwartał a co za tym idzie może spowodować wybicie z kanału górą a pierwszy opór może napotkać dopiero w okolicach 6,20- 6,30.
Bumech odpuściłem:))))
Tutaj na CZT może być kiszonka do informacji o sprzedaży Małpki i Merlina. Nie widać jakiegoś konkretnego ruchu ale dobre jest to że nie ma tutaj dystrybucji. Spada to na małych obrotach. Dużo papiera przewinęło się w okolicach 3,60-3,80 w dniach od 9 do 10 lutego. Wtedy większą stroną była strona kupujących. Wymiana drobnego akcjonariatu. Papier przeszedł z rąk tych co kupowali w listopadzie i grudniu w ręce nowych. No i ta cisza na forum:))))))))). Bezcenna:))))))))))
@Dworzanin a czy ta cisza na forum nie wynika trochę ze strachu? spadki na niskich, ale i ostatnie wzorściki na niskich. lubie te torbe. poznałem kiedyś samego MŚ (dość kurtuazyjnie, ale fajny gość) no i kupiłem ostatnio CZT za 2,8 i sprzedałem 3,7, ale czy to nie był fart ...? pytam bo myślę, żeby kupić znowu :-/
co do innych walorów: dlaczego Bumech przekreślasz? i co myślisz o Redanie?