Dnia 2015-02-11 o godz. 15:43 ~abc napisał(a): > I lepiej Ewa takich postow po prostu nie pisac..... no chyba, ze robisz to w wiadomym celu....
Pisałem że się pomyliła pewnie chodziło jej o 5gr. Jeden posypał a reszta w panice za nim. Pewnie stała na początku kolejki 6gr i chciała nagonić żeby sprzedać :)
Marduk... widzialem ta Ewe nie raz gdzies... i nie bede pisal wiecej co o tym sadze, bo to moje przemyslenia sa. A przeciez wiadomo nie od dzisiaj ze "sterownicy kursu" czytaja forum i sami tworza odpowiednie posty, wiec ....
Dnia 2015-02-11 o godz. 16:54 ~yas napisał(a): > Dnia 2015-02-11 o godz. 09:06 ~Ewa napisał(a): > > dzisiaj baton na 6 gr znika, podaż się cofa, ciśnienie rośnie... > > A powinno być: > > dzisiaj baton na 5 gr znika, popyt się cofa, ciśnienie spada. > > Parcie na 4gr na fixingu.
Ale miałeś parcie na 4gr nie ośmieszaj się jutro chętnie dokupię po 4gr jak będzie parcie
Dnia 2015-02-11 o godz. 17:51 ~aa napisał(a): > Ja mam inna teorie. Ktos mogl sprzedac, zeby przesiasc sie na jutro na 11bit, jak bedzie raport kwartalny z TWOM.
A jak się okaże że tam raport dobry to pozostali mogą przeskakiwac a na 4gr mało. Tak to jest z leszczem, nie potrafi usiedzieć na miejscu. Zaczną uciekać po 4 potem po 3 w panice, w końcu ubiorą się na 11bit i z powrotem polowanie. Bo leszcz leci tam gdzie się coś dziej a jak na chwilę przestaje to panikuje i ucieka.
Mysle, ze po jutrzejszym raporcie z 11 bit bedzie przeskok do nas. Jutro u nas moga byc jeszcze spadki, bo raport na 11bit pewnie opublikuja po sesji. Sam sie zastanawialem czy nie wychodzic "na chwile". Dla mnie za duze ryzyko, ze strace tu grosza. Wole sobie spokojnie przeczekac. Zreszta u nas tak naprawde wysokie obroty jeszcze sie nie zaczely. W kazdej chwili moze byc jakas "niespodzianka". Jeszcze jedna przeslanka, ktora moze blokowac wzrost to nasz raport kwartalny, chociaz jego wymowa bedzie pewnie bez znaczenia. Nie mniej, kto moze sobie obrac taka strategie, ze wejdzie tu dopiero po raporcie, zeby miec pewnosc co sie dzieje w spolce.