• recenzja gry Autor: ~Gracz [95.49.79.*]
    Powiem wam tak to co wy nazywacie grą czyli Afterfall to słaby średniak niestety nie liczcie, że to bedzie jakis hicior bo tego nie uswiadczycie, a jak to bywa ze sredniakami bez marketingu sie nie sprzeda, ci co licza na +10gr. raczej lepiej niech sami ze 100 kopi Afterfalla kupia z roznych kont na steam i daja dziesiatki to moze troche kurs skoczy :D
  • Re: recenzja gry Autor: ~wawrzos [89.229.6.*]
    Dnia 2015-02-10 o godz. 17:21 ~Gracz napisał(a):
    > Powiem wam tak to co wy nazywacie grą czyli Afterfall to słaby średniak niestety nie liczcie, że to bedzie jakis hicior bo tego nie uswiadczycie, a jak to bywa ze sredniakami bez marketingu sie nie sprzeda, ci co licza na +10gr. raczej lepiej niech sami ze 100 kopi Afterfalla kupia z roznych kont na steam i daja dziesiatki to moze troche kurs skoczy :D

za szybko sprzedałeś -niebawem zobaczysz twojego średniaka hihihi

• Re: recenzja gry Autor: ~rob31 [31.132.65.*]
    człowieku jednemu się podobają brunetki drugiemu blondynki mi się podoba lego batman i co ty na to :) ?
  • Re: recenzja gry Autor: ~jukon [207.91.10.*]
    A mi się nie podoba ta gra , nie gram w gry a akcje mam.
    Tak samo 11bit , vivid miałem a te gry to dla mnie szajs ale skoro są odbiorcy i dzieciakom się to podoba a spółki na tym biją kasę to bardzo dobrze.
    Akcjonariuszy interesuje zysk, nie musi im się osobiście podobać produkt.
    Jak bym miał inwestować w to co mi się podoba to 3/4 spółek z portfela musiałbym wywalić.

[x]
NICOGAMES 0,00% 0,01 2015-07-01 16:33:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.