• inwestor Autor: ~wudu [83.12.87.*]
    Inwestor o takim nicku ma blog spółkigrahama . Myślę, że przez jego nieudolne typy ludzie zaczynają pisać ostro o tym tworze. Czy autor tego bloga nie jest moderatorem z bankiera? Wszystko na to wskazuje bo pryszczaty chłopiec tak się wkurza i płacze , że usuwa wszystko jak leci bez czytania wpisu. Na tym forum to niezłe wały są !!! uważać !
  • Re: inwestor Autor: ~Cedrik [37.152.19.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: inwestor Autor: ~wudu [83.12.87.*]
    noo własnie . Niestety skusił mnie na dwie perełki na których mam plecy . Co za gamoń, uzasadnienie beznadziejne. Najlepsze jest to , że na tych typach które mu podrzucałem wszędzie widział dziadostwo i kazał uciekać jak najszybciej. Tylko jego "typy" to masakryczny dół a te moje typy uważane prze tego głąba za dziadostwo po od 200 do 600 % w góre. Rzeczywiście albo jest idiota giełdowym albo cwaniakiem który robi ludzi w ciula i jest tylko łowcą dawców kapitału... Nie wiem czy ten bankier nie jest jakoś powiązany bo kasowanie wpisów o nim robione zbyt szybko zbyt nerwowo .....
  • Re: inwestor Autor: ~baca [178.43.180.*]
    Chłopie !!! Jeżeli to co piszesz jest prawdą , to jesteś baran i tyle. Inwestując swoją kasę należy się kierować nie tylko opiniami blogierów , również własną wiedzą o spółkach. !!!!!!!!!!!!!1
  • Re: inwestor Autor: ~Cedric [37.152.19.*]
  • Re: inwestor Autor: ~Cedric [37.152.19.*]
    Widzę że już mnie skasował kiedy wymieniłem jego zacny portfel ze stratą powyżej 80% na wszystkim na czym siedział plus formula ktora raczej nie powstanie buhahah
  • Re: inwestor Autor: ~wudu [83.12.87.*]
    no własnie cos za szybko jest kasowane , a czytałem poprzednią wypowiedź przed skasowaniem i nic obraźliwego i czegoś co może być powodem skasowania nie było... Widac to trochę ... Co do bacy , słuchaj głąbie to , że czytasz u jakiegoś ciula typy nie znaczy , że nie czytasz i wyrabiasz swojej opini. W tych jego perełkach zaryzykowałem w w 2 typach które są na stracie jednak nie za kasę za którą bym sie pochlastał jednak każda strata jest nie miła. Ten gośc juz skasował w;isy na tym swoim blogu dzisiaj juz nie ma czasu czytać swojego bloga i bankiera bo usuwa wpisy nie czytając ich.

PS> a ten cały baca , sposób wypowiedzi wskazuje jakby był to właśnie giełdowy idiota tylko ze zmienionym nickiem....
  • Re: inwestor Autor: ~cedric [37.152.19.*]
    baca wisi na intakusie, który mu sprzedalem po 0,01gr, teraz jest wart po resplicie hmmm, tak kolejny poławiacz pereł...
  • Re: inwestor Autor: ~woja [83.12.87.*]
    znowu bezpodstawne skasowanie posta... Coś się źle dzieje , żeby takie forum było powiązane z głąbem z bloga...
  • Re: inwestor Autor: ~baca [178.43.180.*]
[x]
COLOMEDIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.