jedzcie tylko uważajcie na ograniczenia prędkości 5 gr mało ??? hmmm... jest jeszcze trochę po 2 gr może to ostatnia szansa żeby kupic tak tanio nie ociągajcie się ... to jedzcie !!!! dla wszystkich może nie wystarczyć tego rzadkiego dobra !!!
i znów dzięki mojemu 'działaniu' na sąsiednim wątku coś tu się zadziało !!! znów muszę sobie sam pogratulować .... ,a może to ten co ma te "tajne" wieści z 'waloru' zadziałał ? po moim wpisie ??
ps. jakieś wulgaryzmy się pojawiły zamiast gratulacji ???
humor , satyra na ECR te same ilości krążą raz z lewej , raz z prawej strony , chłopaki i może dziewczyny bawią się w "rozkręcanie" 'waloru' trwa w najlepsze ciekawe gdzie zajadą ....
Maestro mamy 3 list - tym razem na 250 tysięcy sztuk - w dobrym czasie wróciłeś na forum. :) napisz coś więcej o ubieraniu po 2 grosze Czekam.............
coś nie ma szczęścia do moderatora "1916" mnie też się wydaje , że 'towaru' po 2 gr starczy dla wszystkich nawet po tym kolejnym 'świetnym' INFO .... ale faktycznie robi się coraz ciekawiej .... pożywiom uwidziom .... kak goworiat druzia z USA
Dnia 2015-02-19 o godz. 14:55 ~Nord500 napisał(a): > Maestro ty mówisz po rosyjsku? > Jesteś awangardą Putina?
daj cynk do ABW , albo do od razu (kontr)wywiadu wojskowego !!!! chociaż nie było by to najgorsze gdyby kapitał rosyjski wszedł w kilka "innowacyjnych" spółek z N C ...., do np. AZOTÓW , LOTOSU, PKN ich nie wpuścili, a teraz nie mają wjazdu do USA , KAnady, Londynu itp. sankcje za sankcjami az mi ich szkoda czasami nie mają już gdzie tych Dolarów upychać .... a z 'kapitałem' rosyjskim magikom z N C nie było by tak łatwo jak z .... rodzimymi (polskimi) dawcami kapitału jeden góra dwa 'niewypały' i w betonowe buciki cały Zarządzik czy R N by była ubrana .....