W ujęciu narastającym, na koniec ubiegłego roku Spółka wygenerowała ponad 73,4 mln zł przychodów ze sprzedaży oraz 2,3 mln zł zysku netto. Obie wartości – w porównaniu do zanotowanych w roku 2013 – są wyższe o odpowiednio: 49,99 i 527,68 procent.
10 zeta szybciej niż myslicie!
To mówiełem ja Wasz Misio Inwestor
P.S. a największe kontrakty w 1 kwartale tego roku :]
poczekajcie już niedługo będzie głośno o tej spółeczce... proporcjonalnie lepszych wyników nie ma zadna spółka na nc patrząc na ilośc akcji i kapitalizację
To mówiłem ja Wasz Misio Inwestor
Nie martw się pomyliłeś się z kurem tylko o 1/3 wartości w dół. To w granicach błędu statystycznego. Co ma powiedzieć Misiu i jego założenia o 10 zł!!!
Skompromitowany Misiu daj głos, już 26 % niżej od Twojego postu!!!! W głownie się Tobie poprzewracało od tych 10 zł!! Wyjź z nory i spojrzyj prawdzie w oczy. Ubrałeś leszcze!!!!
Jak sam widzisz był czas wzrostów, teraz czas spadków. Powrót do 1 zł przesądzony!!! I to w głównej mierze zasługa takich pseudoinwestorów jak Misio..........!!! Ubrał jeszcze!!! Odda im kasę?? Od mojego pisania nikt nie stracił, najwyżej nie zarobił. On ubiera leszczy z uśmiechem na ustach i pisze bzdury o 10 zł. Dobrze wiesz, że to bajki..........!!
Plex nic nie zbierasz tylko piszesz, piszesz................. mitoman, golas - nie mylić z inwestorem!! Dawaj 10 tys. na 2 zł to zaraz będzie koszyk pełny!!! Co za leszcz! Zbierać to ja będę od takich jak Ty przy 1 zł!
Zrozum w końcu że tu ludzie zainwestowali "troche" więcej niż 1k jak Ty i nas chwilowe wahania kursu przy śmiesznym wolumenie nie interesują. Poza tym to nie spółka na inwestowanie krótkoterminowe. Pogadamy pod koniec tego roku :) gdzie z przyjemnością zacytuję kilka twoich postów :)