• Dywidenda Autor: ~LiLi [109.243.189.*]
    Witam , mam pytanie do bardziej zorientowanych w polityce spółki . Proszę o wasze opinie na temat podejścia zarządu do tematu jakim jest przyszłościowe wypłacanie dywidend oraz zmiany rynku na główny .
    Ostatnio widzę że cisza na forum ale może ktoś znajdzie chwilkę by napisać swą opinię ?
    Pozdrawiam
  • Re: Dywidenda Autor: ~vieira [82.177.80.*]
    Witam, sporo czytałem ostatnio na temat spółki,ale niestety nic na temat dywidendy,czy przejścia na rynek główny nie wpadło mi w oko, ale może nie doczytałem...
    Natomiast co do ciszy na forum, to może wszyscy już wszystko sprzedali,i nikogo tu nie ma...:):)
    Pozdrawiam...
  • Re: Dywidenda Autor: ~LiLi [109.243.189.*]
    Nie no bez przesady , są tu ludzie ze sporymi pakietami i raczej nie noszą się ze sprzedażą do poziomu bez zera przed przecinkiem . I właśnie od tych inwestorów wyczekuję odpowiedzi bo wiem że niektórzy z nich mocno prześwietlili spółkę .
    Obawa , Może się wypowiesz ?
  • Re: Dywidenda Autor: ~Obawa [178.255.168.*]
    Dywidenda
    Nie ma co liczyć na wypłatę ani za rok 2014 ani za kolejne 2-3 lata. Firma się mocno rozwija, poczyniła wiele inwestycji to oznacza, że każda złotówka zysku operacyjnego musi być reinwestowana w spółkę. Tu cash zostaje w kasie. Bardziej istotną informacją będzie przychód i zysk za IV kwartał. Pamiętajmy, że od pół roku mamy 2 razy więcej akcji, więc aby utrzymać wskaźniki na dobrym poziomie muszą wykazać zysk za rok 2014 w okolicy 500-600 tys złotych.

Przejście na GPW
    Nie no proszę, nikt o rozsądnych zmysłach nie myśli o tym. Nie tu, nie teraz.
  • Re: Dywidenda Autor: ~LiLi [109.243.73.*]
    Dzięki Obawa za odpowiedź , bardzo cenię sobie twoje wypowiedzi jednakże nie myślałam zadając pytanie o krótkoterminowej wizji zagadnienia bo jest to oczywiste że pylon jest młodą spółką i realizując plan rozwojowy na ten moment nie może pozwolić sobie na dzielenie zysków . Chodziło mi bardziej o termin co będzie za 3 - 5 lat bo na taki termin się zaangażowałam kupując akcje pylona /??
[x]
JRCGROUP 0,00% 0,14 2025-10-08 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.