PTI ma jeszcze 15 milionów akcji zdążysz inwestorsku dobrać sobie jeszcze , to jest gorący towar ja tego nie łykam, poczekam sobie z tydzień i zobaczę jak bedzie to wyglądać.
ta myslisz ze 15mln bedzie walil w rynek po tej smiesznej cenie? krotko jestes na gieldzie i nic nie wiesz o spolkach widze, dobra czekaj se na 1gr najlepiej tylko nie naganiaj pozniej na spadki jak bedzie roslo juz Ci powiem by pozniej nie pisac, trzeba bylo kupic w dolku a nie na gorkach sie ubierac jak zwykle oj ulico nauczcie sie w koncu tego na spadkach sie kupuje a na wzrostach wywala proste :D wiecej nie pisze bo szkoda czasu na was i tak nic nie rozumiecie jak zwykle i na co mi sie z wami jeszcze uzerac szkoda tego pisania i czasu mego na was zegnajcie i dozobaczenia na gorce moze nawet przy 2zl juz w przyszlym miesiacu kto wie, czas pokaze jak zwykle do ilu zechcecie sie ubierac na gorkach jak zwykle hehe :D
Oj inwestorku investorku jestem dłużej niż Ci się zdaje, kupuj czemu nie kupujesz stoi po 0,16- 0,17 taki chojrak jesteś, sam siedzisz na samych groszołapach i nawijasz kazdego dnia to o tej to o tamtej spółce.