• powaliło Autor: ~xxx [178.180.64.*]
    kogoś tam u góry powaliło nieżle
  • Re: powaliło Autor: ~Inwestor [83.21.236.*]
    no i to rowno :D tkaiej okazji dawn nie widzialem, bedzie grubo w najblizszych dniach nie zdziwi mnie spowrotem 2-3zl :D
  • Re: powaliło Autor: ~krycha [188.246.138.*]
    Nie naganiaj frajerze widać jaki z ciebie inwestor
  • Re: powaliło Autor: ~Tomek [46.215.92.*]
    PTI ma jeszcze 15 milionów akcji zdążysz inwestorsku dobrać sobie jeszcze , to jest gorący towar ja tego nie łykam, poczekam sobie z tydzień i zobaczę jak bedzie to wyglądać.
  • Re: powaliło Autor: ~Inwestor [83.21.236.*]
    ta myslisz ze 15mln bedzie walil w rynek po tej smiesznej cenie? krotko jestes na gieldzie i nic nie wiesz o spolkach widze, dobra czekaj se na 1gr najlepiej tylko nie naganiaj pozniej na spadki jak bedzie roslo juz Ci powiem by pozniej nie pisac, trzeba bylo kupic w dolku a nie na gorkach sie ubierac jak zwykle oj ulico nauczcie sie w koncu tego na spadkach sie kupuje a na wzrostach wywala proste :D wiecej nie pisze bo szkoda czasu na was i tak nic nie rozumiecie jak zwykle i na co mi sie z wami jeszcze uzerac szkoda tego pisania i czasu mego na was zegnajcie i dozobaczenia na gorce moze nawet przy 2zl juz w przyszlym miesiacu kto wie, czas pokaze jak zwykle do ilu zechcecie sie ubierac na gorkach jak zwykle hehe :D
  • Re: powaliło Autor: ~Tomek [46.215.92.*]
    Oj inwestorku investorku jestem dłużej niż Ci się zdaje, kupuj czemu nie kupujesz stoi po 0,16- 0,17 taki chojrak jesteś, sam siedzisz na samych groszołapach i nawijasz kazdego dnia to o tej to o tamtej spółce.

• Re: powaliło Autor: ~Jan [77.255.200.*]
    Co się dzieje.
[x]
COLOMEDIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.