Na tej spółce niestety informacja o premierze gry a nawet premiera nie gwarantuje wzrostów. W przeszłości gra była masakrowany słaba sprzedaż i pikowanie kursu z poziomów 10 gr na 4-5 gr. Pamiętam bo to przeżyłem boleśnie.
Przestań naganiać , nikt ci nie podbije o setki procent kursu. Bzdury totalne. Inne firmy zrobiły gry, wykazały sprzedaż i kursy ruszyły ale nie kosmicznie.
1bit przy twom do 70zł wzrósł po dobrej sprzedaży a ty myślisz że tu z4gr do 20-30 wzrośnie, oszalałeś. Tu już 500% było i może być podbitka pod wywalenie a nie wzrosty o kolejne 500% - 1000%.
Przypomnijcie sobie piątkową sesje, jak prze cały dzień przybywało na 4gr akcji a na sam koniec poleciał zrzut, mamy tą sama sytuację.
ja mysle ze przebijemy 50gr nawet jezeli spolka nie osiagnie tak dobrej sprzedazy wierze ze sa tu ludzie z kapitalem ktorzy nie przepuszcza okazji to zarobku i wywala kurs na wyzyny
Dnia 2015-02-09 o godz. 13:20 ~gozdziumaster napisał(a): > ja mysle ze przebijemy 50gr nawet jezeli spolka nie osiagnie tak dobrej sprzedazy wierze ze sa tu ludzie z kapitalem ktorzy nie przepuszcza okazji to zarobku i wywala kurs na wyzyny
Poczytaj co wyżej napisałem. Zwariowałeś albo jesteś naiwniakiem co kupił kiedyś akcje na wyżynach i plecie bzdury, pewnie siedzisz tu lata i już brakuje ci pomysłów na naganianie bo innego wytłumaczenia niema.
Jakie 50gr to jest 134mln kapitalizacji, ludzie zejdźcie na ziemię i nie piszcie takich bzdur.
Po 500% ty jeszcze chcesz 1000%, tylko kompletny idiota uwierzył by w to, pewnie są tacy .
Oset a gdzie Ty do szkoly chodziłes ze 500 % zarobku widzisz ? Bo kilku osobom udało sie kupic po 1 gr ?? Z takim podejsciem mozna powiedziec ze 11-bit startował od 3,4 zł.
Dnia 2015-02-09 o godz. 16:06 ~brt napisał(a): > dla zainteresowanych inna spokla z mega wzrostami przed soba - hydrophi > http://stooq.pl/q/?s=hte&c=5d&t=l&a=lg&b=0 maszyna powoli rusza
frajerów szukasz? z 50gr na 70 poszło , czemu nie polecałeś przy 50gr. mega to fantazje masz.
tu wyjsciem , dnem na jakim spółka powinna byc jest 5 groszy, upadła do 1 grosza przez panikę tak naprawde to wzrosty trzeba liczyc o 5 groszy, jesli gra sprzeda sie dobrze to mamy 20 groni a jesli bardo dobrze to 30 groni a jesli to bedzie hit taki jak 11bita to 40 groni najmniej kazdy tu bredzi o 10 groszach, a to dopiero moze byc poczatkowy przystanek jesli rozejdzie sie 13 groszy to póżniej maszyna juz bedzie nie do zatrzymania, sky is the limit
wiekszosc ludzie tak naprawde jest tu ubranych w akcje pomiedzy 10 a 15 groni, wiec ten przedzaił bedzie bardzo ciężki do przebicia , dużo ludzi bedzie chciało wyjsc na zero i tu bedzie dużo sypania, kto przetrzyma moze zarobic i to grubo pozdrawiam
O i zaczynają się fantaści, a wiesz jaka będzie kapitalizacja przy 40gr.
Jak kilka dni temu handlowano po 6 a raczej ubierano to takie eksperty pisały że nie spadnie na 4gr . Dlatego wolałem pozbyć się balastu i w ten sposób mam po 4.
Dnia 2015-02-09 o godz. 17:26 ~inwestorek napisał(a): > przelicz jaka bedzie kapitalizacja przy 20 > i przelicz ile teraz mamy na 11bit
Porównywanie 11bit z ngs brawo, tam kurs w złotówkach tutaj w przedziale 1-10gr.
A gdzie ci co pisali przy 6gr że nieżej nie spadnie i spadło do 4 a dlaczego bo tutaj przy wzroście o 2 czy 3 gr można dużo zarobić.
11bit 2,2mln akcji
ngs 268mln
Za do akcji i za dużo drobnicy się zlatuje. tu wzrost o 2 czy 3 gr daje sporo zarobku. Dlatego spuściłem spory pakiet po 6gr i teraz mam dużo taniej i ponownie wywalę na kolejnej podbitce a nie mam mało.