Moim zdaniem, zeby bylo 10 gr to musi byc sukces po premierze, jak dobre recenzje, duza ilosc graczy. W tej chwili nikt Ci tego nie powie. Trzeba poczekac.
i dodam że prdukt bez reklamy to zmarnowany prdukt, nie przynosi sowitych zysków.
Czy i nie zależy na promocji, czy to brak kasy że gra jest w szarej strefie rynku.
Jak komuś ta gra na steam nie mignie przed oczami to nawet nie będzie wiedział o jej istnieniu, tylko garstka kupi co wie a jak dotrą do innych. Gdzie jakieś reklamy w rożnych portalach, gdzie banery wyskakujące, gdzie recenzje, kto tam zarządza marketingiem , ten sam co ostatnio? To by przyciągnęło grono graczy a tak gra sprzeda się z przypadku.
Czy nie mogli postarać się o dotację przy produkcji, mieli by większe możliwości.
Tu wystarczy 60-80tyś. kopi i jest zwrot a tyle to sprzedadzą bez niczego. Dlatego taka walka o akcje, blokowanie kursu pakietam.6gr sztucznie zasypane połowa to aż 2 zlecenia.
Na 11 bit prawdziwa lawina wzrostów zaczęła się dopiero po informacji że po paru dniach sprzedaży zwróciły sie koszty produkcji wiec najlepsza informacja dla ngs bedzię jak też zwróci sie produkcja i to najlepiej jak najszybciej od tego 19 lutego
Tanio panowie to było 3msce temu, też tego nie wykorzystałem choć spółkę obserwowałem dlatego nie mądrze się tylko piszę jak jest :( Ci co nie bali się zaryzykować zarobili 600% w niecałe 3msce............. Szkoda że Nas tam nie było.,.... Ale to wcale nie przekreśla szansy na jakies 9gr na mój gust,. Z tym ,że to będzie już tylko +80% :(