To jest zagrywka typowo psychologiczna aby kurs nie szedł w górę bo po co kupować z prawej jak można się ustawić z lewej strony i czekać i jak na razie spełnia swoje zadanie.
Chyba jeszcze nikt nic nie wie bo jeśliby ktoś wiedział to obroty byłyby dużo większe . Sądzę , że ten dzisiejszy wzrost może wynikać z domniemania , że info może być w poniedziałek rano i dlatego kupują dzisiaj . Takie moje dywagacje .
Dnia 2015-02-06 o godz. 17:23 ~Pandora napisał(a): > a co to za robaki te 50, 51???? jakiś nierozgarnięty kupił sobie program i chce zarobić na takich obrotach???? > > jak na czymś takim się zarabia przy poziomie 50 akcji oprhee, może mi ktoś wytłumaczyć
123, wielkie dzięki, jesteś jak wikipedia inwestowania, ale jak można w ten sposób zarobić na zleceniach po 50 szt akcji orphee i sprzedawaniu ich co 3 minuty gdy nie ma obrotu???
Dnia 2015-02-06 o godz. 18:51 ~Pandora napisał(a): > 123, wielkie dzięki, jesteś jak wikipedia inwestowania, ale jak można w ten sposób zarobić na zleceniach po 50 szt akcji orphee i sprzedawaniu ich co 3 minuty gdy nie ma obrotu???
Pisałem wcześniej nie wszystkim zależy na zysku ..nie znam szczegółów działania tego systemu automatycznego składania zleceń na sprzedaż...najprawdopodobniej założenie było takie, aby komputer działął co 3 minuty http://notowania.pb.pl/transactions/CH0197761098
prowizja była ustalana od wartości zbywanych akcji .... jak będę znał szczegóły opisze
Wg mnie bazę mamy zrobioną. 2 zł jest teraz mocnym wsparciem. Świeczka z "23 stycznia" to pinbar - ale bez potwierdzenia. Dzisiaj również pojawiła się na wykresie malutka luka - jak na razie wszystko w miarę ma sens.
Poziom 2,50 to wg mnie granica między trendami krótkoterminowymi.
Dnia 2015-02-06 o godz. 19:23 studencina napisał(a): > http://i.imgur.com/LNjmfgH.png > > Wg mnie bazę mamy zrobioną. 2 zł jest teraz mocnym wsparciem. Świeczka z "23 stycznia" to pin bar - ale bez potwierdzenia. Dzisiaj również pojawiła się na wykresie malutka luka - jak na razie wszystko w miarę ma sens. > > Poziom 2,50 to wg mnie granica między trendami krótkoterminowymi. >
dlatego piszę/trąbie o pokonaniu 2,5 aby nastąpiła zmiana trendu ...to studenci też grają Orphee?