• Trzeba zmienic poziom wpisow Autor: ~Spokoj [24.235.35.*]
    Bez jadu a pofesjonanie.
    Bez wycieczek glupkowatych
    Bez filozofii a rzeczowo oczywiscie na ile sie da.Dziekuje.
  • Re: Trzeba zmienic poziom wpisow Autor: ~starter [79.186.107.*]
    Kto pierwszy nie wytrzyma spokoju... i bynajmniej nie chodzi mi o forum :).
  • akcje... Autor: ~bubu [83.23.104.*]
    ...z reguły przechodzą od mniej do bardziej cierpliwych

• Re: akcje... Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Jak tam Panowie i Panie inwestorzy kończymy korektę i wracamy do głównego nurtu ? Coś cicho się zrobiło na wątku . Chyba wszyscy czekają na raport roczny .
  • Re: akcje... Autor: ~ludek [83.21.198.*]
    Super papier!
    Potężne obroty, stałe wzrosty, ulica aż się zabija żeby kuić choć parę kilo, płynność jak cholera....

Day by day a little bit down....

Ja mam zakup po 5.30 .... jeszcze parę dni takiej hossy i będę na minusie. Wtedy pytanie: po ile wywalić tę perłę GPW?

Jak by co - mam też inne perły np. HAWE...
  • Re: akcje... Autor: ~dorobkiewicz [46.215.81.*]
    oj ludek ludek ,krasnoludek , nie wiem co ty bierzesz , ale chłopie oprzytomniej bo te wypociny,
    to się nadają ale do kabaretu.
  • Re: Trzeba zmienic poziom wpisow Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Dzisiaj ktoś zrobił lekką próbę mikrofonu :)
  • Re: Trzeba zmienic poziom wpisow Autor: ~Chyba [24.235.35.*]
    To dobry prognostyk przed kolejna proba i kolejnymi wystepami.Jezeli zakup niewielki bo ponad 20 tys. papiera powoduje wzrost ponad 3% to co dopiero zainteresowanie mocniejsze.
    Wolumen obrotow ulegl niewatpliwej poprawie chociaz nie jest satysfakcjonujacy.
    Pozyjemy zobaczymy.Czekamy na infinity i na dalze propozycje.
  • Re: Trzeba zmienic poziom wpisow Autor: ~jajco [87.99.14.*]
    Typowa flaga z wybiciem ;)
    Moze bys przyblizyl co oznacza taka flaga na przyszlosc wg twego doswiadczenia jezeli masz takie.?
    dziekuje
    Czy tez to nic nie oznacza? Ot po prostu flaga jeden wyskok i znowu stagnacja na miesiadz i moze znowu flaga?
    Kurs porusza się w pięknym kanale wzrostowym . Będą korekty , ale wydaje się , że trend jest póki co niezagrożony . Do wyników niedaleko a przecież pierwszy kwartał też jest zwykle dobry w wykonaniu spółki . Jeśli jest przestrzeń do poprawy rentowności i wielkości sprzedaży to tutaj ruch dopiero może być . Na razie wzrosty są na słabym wolumenie tak zresztą jak spadki w porównaniu do tego co było kilka lat temu to można powiedzieć , że papier nie cieszy się dużym zainteresowaniem . Jeśli zainteresowanie wzrośnie to kto wie co się tutaj jeszcze może wydarzyć . Oczywiście to tylko moje zdanie i proszę się tym wpisem nie sugerować podejmując decyzje inwestycyjne . Nie ukrywam , że akcje posiadam i oczekuję dużo wyższej ceny .Pozdrawiam .
  • Re: Trzeba zmienic poziom wpisow Autor: ~Ja [31.175.54.*]
    Jak fundy zaczną wchodzić to tak jak grzybki po deszczu
  • Re: Trzeba zmienic poziom wpisow Autor: ~Akcjonariusz [46.238.228.*]
    Co do wejścia funduszy to chyba jeszcze trochę o ile się zainteresują taką spółką.
    Jest dobrze trend utrzymany. Liczymy zyski. Trochę ostatnio drgnęło, może znów kolejny stopień o 1 zł w dwa dni się kroi :)

Cierpliwi zarobili i zarobią jeszcze ;)  Prawda?:) 
  • Re: Trzeba zmienic poziom wpisow Autor: ~ludek [79.184.172.*]
    Dnia 2015-02-15 o godz. 20:38 ~Akcjonariusz napisał(a):
    > Co do wejścia funduszy to chyba jeszcze trochę o ile się zainteresują taką spółką.
    > Jest dobrze trend utrzymany. Liczymy zyski. Trochę ostatnio drgnęło, może znów kolejny stopień o 1 zł w dwa dni się kroi :)
    >
    > Cierpliwi zarobili i zarobią jeszcze ;)  Prawda?:) 

Prawda!
    Po prostu "siwy dym"!
    Obroty takie, że tylko moich akcji starczyłoby na 5 dni handlowania....

Jak popyt nie wygeneruje obrotów na poziomie wielu setek tysięcy, albo lepiej - milionów, to możecie się podniecać ( i "fapować") swoimi """ zyskami """
  • Re: Trzeba zmienic poziom wpisow Autor: ~fundamentalista [89.72.241.*]
    "ludek" vel insze nicki, daruj sobie te bzdety i tak nikt ich nie traktuje poważnie, szkoda tych 30 sekund na pisanie takich pierdół :)

bardzo spodobał mi się ostatni odzew myphone na nasze i klientów żale odnośnie braku aktualizacji i szybkiego serwisu, coś się ruszyło w tym temacie, oby tak dalej a jeszcze długo nie sprzedamy naszych akcji
  • Re: Trzeba zmienic poziom wpisow Autor: ~ludek [83.21.236.*]
    Dnia 2015-02-16 o godz. 00:03 ~fundamentalista napisał(a):
    > "ludek" vel insze nicki, daruj sobie te bzdety i tak nikt ich nie traktuje poważnie, szkoda tych 30 sekund na pisanie takich pierdół :)
    >
    > bardzo spodobał mi się ostatni odzew myphone na nasze i klientów żale odnośnie braku aktualizacji i szybkiego serwisu, coś się ruszyło w tym temacie, oby tak dalej a jeszcze długo nie sprzedamy naszych akcji

Czy gdzieś tu napisałem nieprawdę?
  • Re: Trzeba zmienic poziom wpisow Autor: ~ludek [79.186.158.*]
    Eksjuz mi, czy to jusz koniec MEGAHOSSY na tym papiórze?
    Czy może jutro dzida? Podwujne widły w okolicach 8.60 PLN ( za jedną sztukę - żeby nie było...)?
    Co bym ino zdonrzył zająć pozycję o 8.59 ;-))
  • Re: Trzeba zmienic poziom wpisow Autor: ~jajco [87.99.14.*]
    No dziś jedziemy Up!!!
  • Re: Trzeba zmienic poziom wpisow Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    Dnia 2015-02-15 o godz. 20:38 ~Akcjonariusz napisał(a):
    > Co do wejścia funduszy to chyba jeszcze trochę o ile się zainteresują taką spółką.
    > Jest dobrze trend utrzymany. Liczymy zyski. Trochę ostatnio drgnęło, może znów kolejny stopień o 1 zł w dwa dni się kroi :)
    >
    > Cierpliwi zarobili i zarobią jeszcze ;)  Prawda?:) 

spoko :)
    Zielone widły ? :)
    Masz racje ale czy nie trzeba uciekac przed widlami obojetnie jakiego koloru?
    Nie każdy chłop z widłami to Posejdon :)
    Pare dni przeciagania.A moze i nie tyle.
    To juz jutro wieksze obroty?
  • Re: Trzeba zmienic poziom wpisow Autor: ~Georg [83.29.229.*]
    A ja takie pytanko mam. Patrze sobie na wykres tej spółki i co widzę, że obecnie to już potrójny szczyt (dwa wcześniejsze wiadomo jak się skończyły 2009/2010) Widzę, że panuje powszechny optymizm, że tym razem się uda, a nie skończy się jak w listopadzie?
  • Re: Trzeba zmienic poziom wpisow Autor: ~Karo [91.146.253.*]
    Bingo. Widzę,że zaczynamy myśleć
    Optymizm jest umiarkowny a nie bezkrytyczny.
    Wazne sa infa i wyniki.
  • Re: Trzeba zmienic poziom wpisow Autor: ~jasio [24.235.35.*]
    Zanize poziom wpisow ale jezeli sie okarze ze trafiem swoimi przemysleniami to nie bedzie tak zle.Otoz mysle, ze bardzo wazny bedzie nastepny tydzien na tym papierze.Walka trwa.Nie chodzi o przebicie 7 ale 8 i wyglada na to, ze w tym przedziae bedzie przepychanka od poniedzialku.Wystarcza do przebicia dwie sesja z obrotem powyzej 100 tys.papiera i to zarowno w jedna jak i w 2 strone.Wiecej jest przeciw niz za ale gielda to nie logika.O kilku lat bylo pesymistycznie w tym miejscu na wykresie,ale wiekszosc analitykow na dzien dzisiejszy przestalo na tym walorze dawac rady co jest sygnalem optymistycznym.Wiekszosc za zwyczaj nie ma racji.
  • Re: Trzeba zmienic poziom wpisow Autor: ~12groszy [164.127.152.*]
    trochę to zagmatwałeś, ale coś w tym jest :) łatwiej jak te zdania się rozbije na 0 i 1 :]

ja dodam od siebie coś czego już nie czytaliśmy od baaardzo dawna a kiedyś ludzie się tak rozpisywali i z pewnością zrujnuję poziom wpisów :D:D:D

30 ZETA NA WIOSNĘ!!! (co prawda zaraz będzie już 4 wiosna...no ale może tym razem). Większość tak by chciała...ale większość rzadko kiedy ma rację.

a tak zupełnie serio to realnie patrząc szykuje się raczej większa korekta, być może nawet w okolice 5. Może to i nawet dobrze, trochę się atmosfera schłodzi i potem będzie można przeć dalej na 30ZETA :) a tak będzie coraz bardziej nerwowo. Lepsza kontrolowana głębsza korekta niż nagły zimny prysznic...
  • Re: Trzeba zmienic poziom wpisow Autor: ~Mati [31.175.174.*]
    tu co chwilę są korekty, a Ty twierdzisz że nie było żadnej.
  • Re: Trzeba zmienic poziom wpisow Autor: ~starter [83.23.6.*]
    Pisanie teraz o korekcie do 5 pln jest na podobnym poziomie jak owego czasu rzeczone pisanie o 30. Potencjal dywidendy na poziomie 40-50 groszy - rynek nie pozwoli zejsc juz do 5 pln (8-10% z samej dywidendy...nie w rok ale w pazdzierniku 2015). Piec zeta juz bylo dlugo i wytrawnie mielone, a wiekszosc inwestorow wcale nie gra pod rzeczona dywidende, tylko pod spolke o kapitalizacji w granicach 150-200m (bo taki jest na chwile obecna potencjal przychod/zysk).
[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.