Tą spółkę nie stać na upadłość.Obroty jak widać.Skąd takie coś się wzięło na giełdzie?Nie do wiary.Najlepsze są obroty za 3q.Osiem tys zł.Tosą po prostu jaja.Kiosk ruchu taki obrót za dzień robi.
Zgodnie z Ustawą o ofercie publicznej (art. 91), sąd postanawia o oddaleniu wniosku o ogłoszenie upadłości likwidacyjnej spółki notowanej na giełdzie, w przypadku gdy majątek spółki nie wystarcza na zaspokojenie kosztów postępowania
Stan po trzech kw 2014: http://i.wp.pl/a/f/pdf/46420/20141114104808_Dent-a-Medical_SA_-_raport_za_III_kwartal_2014_r-0.pdf
.Akcjonariusze zostaną z papierem ....toaletowym.Zgodnie z prawem .Po kursie i obrotach widać że spółka już na ostatniej prostej do mety.Czym szybciej tym lepiej.Przynajmniej poszkodowanych już nie będzie bo nie ma jak już oszukiwać.
Może wreszcie nastąpi wielka chwila i ogoszą tą wspaniałą wiadomość i koniec męczarni pokrzywdzonych przez wspaniały Zarząd akcjonariuszy.Takie twory tylko drenują kieszenie wszystkim którzy staną na drodze.
Każdy kto kupi obojętne po ile wiadomo że straci.W najlepszym razie zapłaci za prowizje.Kupować takie coś to trzeba nie mieć co z kasą robić.Jak miałbym coś takiego kupić to wolałbym dać te pieniądze na cele charytatywne.Wcześniej czy później nastąpi upadłość tego tworu który się zwie spółką giełdową nie wiem jakim cudem.Przychody dzienne 400zł w najlepszym razie.Pomyśl realisto realnie.Jaka przyszłość tu może być?Dla mnie jedna ....upadłość z przytupem.Marnotrastwo nie swoich pieniędzy przez nieudaczny Zarząd pseudospółki.Szkoda że w Polsce nie ma prawa.Bo jak pijaczek ukradnie za 1tys zł obojętne co to idzie siedzieć.Tutaj zgodnie z prawem malwersacje milionowe bez jakichkolwiek konsekwencji.To jest nienormalne w naszym pięknym kraju.Pozdrawiam i życzę sukcesów.Moja rada.Omijaj to coś szerokim łukiem.Zyczę udanych inwestycji.
Całkiem nowy zarząd, nowe realia a Ty dalej swoje ;) Nie takie powroty z kolan sie juz zdarzały. Nigdy nie wiesz co przyniesi przyszłosc. Za 10 lat równie dobrze mogą byc na głównym parkiecie :)
A co ten nowy lepszy zarząd zrobił dla spółki zeby miało być lepiej?.Będzie deweloperem.W branży medycznej same porażki a dwie umowy po kilkaset tysięcy zł w deweloperce to chyba nic nowego nie wniesie.Zarząd trzeba utrzymać.A za co?Chyba że pracują społecznie.Zyczę sukcesów i więcej sie nie odzywam.Wytrwałości i miłego oczekiwania przez najbliższe dziesięć lat.
Realisto i jak tam Twoja perełka?Ciężko znaleźć kupca na tą perełke.Mennica jeszcze nie produkuje takiego nominale za ten skarb.współczuje ubranym w ten diament nieoszlifoeany.Zarzad już zredukowane do dwóch osób.Fajna spółka GIEŁDOWA
Tutaj zostały tylko wspomnienia i straszny smród.Szkoda tylko zakładników którzy nie mają najmniejszej szansy na uwolnienie się z tego bagna cuchnącego.
@realista nie karm trolli. Nie odpisuj im, 3 kwartały zysku z rzędu nie wystarczyły, oni będą trąbić swoje dopóki będziemy pisać. po prostu trzeba trzymac akcje, patrzec tylko na info ze spółki i nie czytać tego forum ;)
Jak masz akcje to będziesz miał na tapetę w pokoju.Pozdrawiam.Trzymać musisz bo nie ma chętnych na ten skarb(chyba że nastąpi scalenie).Więc nie masz wyjścia.Pamiątka dożywotnia.
Witam zakładników a w szczególności realistę.Jak tam przewidywania co do tej pseudospółki?Masz jeszcze jakieś złudzenia ?Myśę że wszystko jest jasne.Po scaleniu kurs spadnie minimum o połowę a może jeszcze niżej.Pisze o tym już od roku.To jest spółka drenująca kieszenie inwestorom ,która nic nie potrafi i nic nie osiągnie.Sytuacja w kraju i ma świecie jest b trudna a takie twory będą znikać z giełd.Spółka bez zadnej perspektywy.Niestety nie da się tego czegoś sprzedać i jesteście umoczeni po pachy.Serdecznie współczuje.Realisto i kto miał racje?Ja mam dalej polnord i jestem na małym plusie (20%).Poczekam jeszcze trochę i jak się sytuacja wyklaruje z bankami można będzie tam coś ugrać.Tutaj będzie w niedalekiej przyszłości koniec czyli zero o czym pisałem od dawna.Pozdrawiam zakładników.
A co tu jest do obserwowania?Przecież tu się nic nie dzieje.Po scaleniu nastąpi spadek minimum o połowę a później wycofanie z giełdy bo na wypłatę dla trzech pracowników braknie.Pozdrawiam.Zarobki Zarządu też są imponujące.Kabaret nieprawdopodobny.
Widzisz realisto.Straciłeś 2 lata i cały czas tracisz .Nikt tego nie chce nawet po 1 groszu.Pisałeś że po 2-3 grosze to okazja.Czemu teraz nie kupujesz skoro wiesz że będzie dobrze?Na podazy leżą miliony akcji po 1 groszu.Może czas dopakować?Podobno teraz za chemie się będą brać?Masz szanse odrobić .Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!
Realisto życzę wesołych świąt.Wsesołe to one chyba nie są choć nie kasa w życiu jest najważniejsza.Jak nie zainwestowałeś wszystkich pieniędzy w tą nieszczęsną spółkę to może na innych odrobisz czego Ci życzę w te święta.Pozdrawiam!!!
Prędzej będzie upadłość niż spółka bezkonkurencyjna.Takich pseudospółek nie ma na szczście zbyt dużo bo mielibyśmy samych bankrutów,Niestety.Pozdrawiam i udanego Nowego Roku życzę wszystkim.
Spółka gorszego roku chyba zanotować już nie może i w tym należy upatrywać optymizmu. Żeby się odbić to trzeba mieć od czego. W tym przypadku jest to dno. Te już zaliczone. Pytanie czy starczy sił na silne odbicie. Dno mocno ubite to i wyskok może się udać. Również życzę szczęśliwego Nowego Roku.